Hvordan Bygge Biceps Uten Treningsapparater

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bygge Biceps Uten Treningsapparater
Hvordan Bygge Biceps Uten Treningsapparater

Video: Hvordan Bygge Biceps Uten Treningsapparater

Video: Hvordan Bygge Biceps Uten Treningsapparater
Video: 5 BESTE Øvelser For Bryst | Hvordan Trene Bryst 2024, Kan
Anonim

Musklene i armene og skulderbelte spiller en stor rolle i utviklingen av en attraktiv kropp. Hovedmusklene i armen er biceps - biceps muskelen og triceps - triceps. Du kan utvikle biceps uten treningsapparater, uten vektstenger og manualer.

Hvordan bygge biceps uten treningsapparater
Hvordan bygge biceps uten treningsapparater

Bruksanvisning

Trinn 1

Lag en knyttneve med venstre hånd og ta tak i den med høyre hånd. Bøy armen mot albuen. Samtidig motvirker du denne bevegelsen med høyre hånd. Prøv å fordele lasten jevnt. De første øvelsene skal ikke gjøres ved maksimal belastning. For å varme opp bicepsmuskulaturen, gjør denne øvelsen 20 ganger for hver arm.

Bilde
Bilde

Steg 2

Legg venstre hånd med håndflaten ned og gjør øvelsen som den forrige. Vedlikehold den opprinnelige belastningen på armen gjennom hele svingen. Denne øvelsen kalles isoton og fremmer raskere utvikling av biceps sammenlignet med øvelser med en manual.

Bilde
Bilde

Trinn 3

Ta tak i fingrene på den ene hånden med fingrene på den andre slik at du får en lås. Løft armene parallelt med gulvet foran deg. Trekk høyre hånd mot deg og motstå denne bevegelsen med venstre hånd. Bicepsbelastningen vil motvirkes av triceps i den andre armen.

Bilde
Bilde

Trinn 4

Lag en knyttneve med fingrene på venstre hånd og legg høyre hånd på den. Beveg høyre hånd mot skulderen og motstå den med venstre hånd. Gjør denne øvelsen minst 15 ganger med en gradvis økning i belastningen.

Bilde
Bilde

Trinn 5

Fest hendene sammen og løft dem over hodet. Bøy høyre arm ved albuen, og trykk på den med venstre hånd. Øvelsen utføres i sikksakk, og senker gradvis startposisjonen til hendene.

Bilde
Bilde

Trinn 6

Roter torsoen 90 grader og gjør den samme øvelsen. Denne øvelsen skal utføres minst 10 ganger med maksimal belastning.

Bilde
Bilde

Trinn 7

Løft høyre hånd opp og pakk den rundt fingrene på venstre hånd. Trekk ned venstre hånd, slik at den ikke beveger seg med høyre hånd. Denne øvelsen trener biceps som om du skulle trekke opp på en vannrett stang. Bytt hender og gjenta 25 ganger.

Bilde
Bilde

Trinn 8

Legg hendene ned. Plasser høyre hånd på venstre håndledd. Bøy armen mot albuen. Når du bøyer armen, må du motstå den med den andre hånden.

Bilde
Bilde

Trinn 9

Legg venstre hånd foran deg parallelt med gulvet. Ta tak i håndleddet med høyre hånd. Beveg venstre hånd mot hodet, blokker det med høyre hånd. Gjør denne øvelsen med maksimal belastning.

Anbefalt: