Hvordan Bruke En Vibrerende Massasje

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bruke En Vibrerende Massasje
Hvordan Bruke En Vibrerende Massasje

Video: Hvordan Bruke En Vibrerende Massasje

Video: Hvordan Bruke En Vibrerende Massasje
Video: #4 hvordan bruge en vibrerende massageapparat til øjet 2024, April
Anonim

Latskap styrer verden. En slank figur, tonet elastisk hud uten ekstra innsats og energiforbruk er drømmen for mange. Og produsenter av forskjellige medisiner og enheter prøver å hjelpe forbrukerne med å få denne drømmen til å gå i oppfyllelse. En vibrerende massasje er en enhet designet for å gjøre figuren perfekt, fjerne ekstra centimeter og øke hudtonen. Selv om prinsippet om bruken er enkelt, må du også kunne trene på en vibrerende massasje.

Hvordan bruke en vibrerende massasje
Hvordan bruke en vibrerende massasje

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du begynner på klasser med en vibrerende massasje, må du lese listen over kontraindikasjoner. Hvis du finner en sykdom du har i listen, velger du en annen metode for kroppsforming, ellers risikerer du å forverre helsetilstanden din. Massasje av syke organer (og noen ganger ganske sunne) ved hjelp av mekaniske enheter kan føre til triste konsekvenser.

Steg 2

Hvis det ikke er kontraindikasjoner, gjør det daglig, men ikke la deg rive med. Treningsprogrammet for nesten alle vibrerende massasjeapparater er designet for maksimalt 30 minutter per økt. Vanligvis får hver del av kroppen ikke mer enn 3 minutter. For mer detaljert informasjon om øvelsene til modellen din for vibrasjonsmassasje, se instruksjonene.

Trinn 3

Overhold sikkerhetsregler. Ikke blokker ventilasjonshullet på vibratoren. Forsikre deg om at ingen væske kommer på den under trening. Koble den til strømnettet med akseptabel spenning, koble den fra etter bruk. Ikke bruk vibrerende tape på deler av kroppen som ikke er beskrevet i instruksjonene.

Trinn 4

Bytt bånd på massasjeapparatet (massasje, anti-cellulitt, lymfedrenering) i samsvar med oppgaven. For et raskere synlig resultat, bruk en anti-cellulittkrem - vibrasjonsmassasje hjelper den å trenge inn i de dypere lagene i huden, derfor vil effekten av dens virkning bli sterkere.

Trinn 5

Under trening, endre posisjonen til massasjebåndet - senk det eller løft det litt. Dette vil optimalt påvirke den masserte delen av kroppen, vil bidra til å bedre "trene" det valgte området.

Trinn 6

Velg komfortable lette klær laget av naturlig stoff for å trene på den vibrerende massageapparatet, som ikke vil heve eller rulle og negere effekten av massasjebåndet. Klær skal ikke være for løse, men også for stramme.

Trinn 7

Kombiner øvelser med en vibrerende massasje med vanlige fysiske øvelser, balanser ernæringen din. Ethvert system som tar sikte på å korrigere vekt og forbedre silhuetten er mest effektivt bare med en integrert tilnærming.

Anbefalt: