Hvordan Blåse Opp En Fitball

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Blåse Opp En Fitball
Hvordan Blåse Opp En Fitball

Video: Hvordan Blåse Opp En Fitball

Video: Hvordan Blåse Opp En Fitball
Video: Hvordan blåse opp en Kin-ball 2024, Kan
Anonim

Fitball er en stor gymnastikkule. Perfekt for oppvarming for folk i alle aldre, fra de minste. Ballen bøyer seg under kroppsvekten, og mens balansen opprettholdes, fungerer alle muskelgrupper, inkludert de dype. Derfor er trening på fitball en fin måte å styrke muskler og helbrede hele kroppen. Men for å begynne å trene må ballen blåses opp.

Hvordan blåse opp en fitball
Hvordan blåse opp en fitball

Det er nødvendig

  • - fitball;
  • - pumpe.

Bruksanvisning

Trinn 1

Prøv å blåse opp fitballen med munnen som et vanlig oppblåsbart leketøy. Men siden ballen er laget av ganske tett gummi, kan det hende at denne metoden ikke fungerer. Dette er spesielt ikke mulig for jenter og mennesker med svake lunger.

Steg 2

Bruk en pumpe med passende brystvorte. Dette er den enkleste og raskeste måten. For å pumpe opp fitballen, er både en manuell (sykkel) og en fot eller elektrisk pumpe (kompressor) egnet. De fleste fitballer selges umiddelbart med en pumpe. Hvis du kjøpte ballen separat, kan du kjøpe matchende tilbehør, som selve pumpen, i en sportsbutikk. Noen ganger kan du finne pumpen du trenger i barnebutikker eller turistbutikker.

Trinn 3

Prøv å kontakte nærmeste dekkbutikk. Dyktige arbeidere vil blåse fitballen din til ønsket størrelse i løpet av få minutter.

Trinn 4

Sjekk om ballen er ordentlig oppblåst. Den oppblåste fitballen må nå dimensjonene som er angitt på pakken. Hvis ballen blåses opp for mye, vil det være veldig vanskelig å opprettholde balansen på den. Samtidig, hvis ballen ikke pumpes, vil effektiviteten av trening på den reduseres betydelig.

Anbefalt: