Hvem Ble Nummer Tre På FIFA World Cup

På den nest siste dagen av verdensmesterskapet i Brasil fant kampen om bronsemedaljene til verdensmesterskapet sted. Landslagene i Brasil og Nederland møttes på det nasjonale stadion Brasilia.

Hvem ble nummer tre på FIFA World Cup 2014

Kampen for mesterskapets verter startet veldig dårlig. Allerede i 3. minutt av møtet åpnet Van Persie scoringen etter at en kontroversiell straffe ble tildelt. På reprisen var det tydelig at Silvas foul på Robben fortsatt var utenfor boksen. Dommeren la imidlertid ikke merke til dette. Nederland tok ledelsen 1 - 0.

I det 16. minutt fikk Blind hele Brasil til å huske på marerittet i semifinalekampen. På grunn av forsvarsforsvaret til vertskapet for mesterskapet skjøt Blind Cesar fra utenfor sekstenmeteren. Men selv i denne situasjonen, på tidspunktet for flankepassingen til den nederlandske midtbanespilleren, hvorfra baldakinen gikk inn i straffefeltet, var en offside posisjon synlig. Stillingen ble 2 - 0 til fordel for europeerne. Dette ga det brasilianske laget noe sjokk. Etter to scorede angrep europeerne oftere og skarpere.

Først i andre halvdel av innledende omgang klarte brasilianerne å demonstrere sitt angrepspotensial. De viktigste truslene mot nederlandske mål var imidlertid først etter dødballene. Som et resultat klarte Brasil aldri å score. Lagene gikk på pause med Nederland 2-0 foran.

I andre omgang prøvde brasilianerne å eskalere situasjonen ved motstanderens mål, men det skal innrømmes at det ikke var noen reelle hundre prosent sjanser til å fange det nederlandske målet. Europeerne ga ballen til søramerikanerne, mens de selv prøvde å spille på kontringer.

Blant de farlige angrepene i Brasil kan Ramirez spark fra straffelinjen noteres, men ballen fløy forbi mållinjen.

I det 68. minutt gjorde dommeren igjen en feil til fordel for europeerne. Oscar ble skutt ned i det nederlandske straffefeltet, men dommeren fikset brasilianernes simulering i stedet for å peke på et poeng. Dette øyeblikket påvirket også det allerede demonterte Brasil negativt.

Til slutt savnet brasilianerne det tredje målet i sitt eget nett. Allerede i den fortettede tiden spilte nederlenderne en god kombinasjon på kontringen, som Wijnaldum fullførte med et nøyaktig slag.

Kampens endelige resultat er nok et nederlag for Brasil. Denne gangen beseiret Nederland vertene til turneringen med en score på 3 - 0. Dette tillot europeerne å bli bronsemedaljer i verdensmesterskapet i fotball. Vertene til verdensmesterskapet i 2014 sto igjen uten mesterskapsmedaljer.