"SKA" - "Lokomotiv". Kvartalnov Vil Ikke Overraske Deg Med Noe

Innholdsfortegnelse:

SKA er en russisk hockeyklubb fra St. Petersburg. Grunnlagt i 1946. Lokomotiv er en russisk hockeyklubb fra Jaroslavl. Grunnlagt i 1959. I mars møtes de to klubbene på isen i sluttspillet til Gagarin Cup.

SKA - Lokomotiv

13., 15., 17., 19. mars vil kamper mellom SKA og Lokomotiv hockeylag finne sted.

SKA. Gjennomgang av tidligere spill

SKA spilte den første fasen av sluttspillet med Spartak usikkert. Det ble spilt 6 kamper mellom lagene for å bestemme vinneren. Her er resultatene av SKA - Spartak-kampen (0: 2; 2: 3; 5: 2; 3: 2; 2: 1; 2: 1). SKA hadde problemer i to kamper, og Alexander Kozhevnikov antok at Yaroslavsky Lokomotiv ville være favoritten på møtene, fordi SKA hadde kaos på spillet og det ikke var noe lag spilt.

I begynnelsen av møtene med Spartak satset observatørene at SKA ville rive de røde og hvite i 4 kamper og ikke ville legge merke til det, men alt gikk galt og måtte spille 6 kamper for å finne lederen. Derfor bør spillet med Spartak være til fordel for SKA, de må trekke konklusjoner og mobilisere, fordi det er bedre å gå gjennom den første fasen med problemer og lære en leksjon for å nærme seg serien av spill med Lokomotiv mer ansvarlig.

Det første spillet fant sted 26. februar denne gangen med poengsummen 0: 2 "Spartak" ble leder. Begge målene ble scoret i den første tredjedelen av kampen, av R. Ganzl og M. Karsums.

Det andre spillet fant sted 28. februar. Først tok SKA initiativet med 2 mål i den andre tredjedelen av kampen. Forfatterne av pukkene R. Rukavishnikov og A. Barabanov. Men alt endret seg i tredje periode, Spartak gjorde tre mål og ble leder av møtet, de ble scoret av D. Kalinin, I. Talaluev, M. Karsums. Den tredje fløy på fem sekunder før slutt. Dette spillet ble det mest spennende, det var en interessant reaksjon fra benken, det ser ut til at de ikke forsto hva som skjedde der i det hele tatt. Den forrige treneren, O. Znarka, ville ha økt tempoet, begynt å gjøre endringer i spillerne og prøvd å ta initiativet, eller i det minste gjøre resultatet av møtet uavgjort. Men Vorobyov kan forstås før han trente Metallurg i en mindre rotasjon, og det var litt lettere å klare. Og i SKA la de spesielt press på trenerne, V. Bykov, A. Nazarov kunne ikke bli i klubben lenge, og O. Znarok, som laget laget, ble en sliten mann.

Det tredje spillet var et vendepunkt. Det fant sted 2. mars. "Spartak" scorer 2 mål, forfatterne A. Fedorov og A. Zlobin. SKA lager 5 pucker, forfattere N. Gusev, V. Gavrikov, J. Koskiranta.

Det fjerde spillet fant sted 4. mars. I ordinær tid ble det scoret 2 mål for hvert lag, så det var overtid og SKA scoret pucken, resultatet er 3: 2.

Femte kamp (6.03) endte 2: 1 til fordel for SKA.

Det sjette spillet (8.03) var det siste møtet med de "rødhvite" 2: 1 i tabellen til "SKA".

Bilde
Bilde

"Lokomotiv". Gjennomgang av tidligere spill

Den første etappen Lokomotiv spilte mot Sotsji. Sotsji i KHL fem sesonger og møttes 18 ganger med jernbanen, 12 spill forble hos Lokomotiv, og derfor ble de først ansett som favoritter av møtet. Resultatet av 6 kamper (4: 3; 3: 0; 2: 3; 1: 3; 3: 0; 5: 2).

Den første kampen fant sted 25. februar, i starten var det ingen farlige øyeblikk, lagene så nøye på hverandre. Den første pucken kom inn i målet i det åttende minuttet fra "Sochi" -spissen K. Kapustin, det andre målet var igjen fra Yokipakka, "Lokomotiv" i de første tjue minuttene var i stand til å konvertere bare 1 mål, forfatteren S. Kronwall. Møtet var anspent og i hovedtiden var stillingen 3: 3. Alt ble bestemt av overtid, det avgjørende målet ble designet av N. Kovalenko.

Det andre spillet fant sted 27. februar med bare ett mål. 3: 0 til fordel for Lokomotiv. Forfattere: S. Kronvall, R. Rafikov, D. Apalkov.

Den tredje kampen fant sted 1. mars. Det var allerede et vendepunkt her, fordi Lokomotiv var borte og tapte 3: 2, i hovedtid var stillingen 2: 2, den avgjørende pucken ble trukket av Sochi-spissen Andrei Altybarmakyan.

Det fjerde spillet (3. mars) ble igjen spilt sør i Russland og igjen mislykket for Lokomotiv. Det var et sentralt spill, hvis Lokomotiv vinner, vil serien gå helt til Kvartalnov. Men initiativet ble snappet opp av Sergei Zubov. Utfallet av møtet er 1: 3. Fra de første minuttene av møtet angrep "Sotsji" godt og konverterte 1 mål i den første perioden. I den andre perioden er stillingen 1: 2. I den tredje dvadtsatiminutke hadde Lokomotiv en mulighet til å utligne da B. Kozun skjøt, men traff den løslatte keeperen til Sotsji.

Den femte kampen (5. mars) har allerede skjedd hjemme og veggene i klubben har hjulpet. Sluttresultatet er 3: 0, forfatterne av puckkene var: Kozun, Kayumov, Apalkov.

Det sjette spillet (7. mars) ble spilt i Sotsji, i forrige runde vant Lokomotiv en tørr seier. Nå er det bare ett møte igjen før seieren, og det finner sted, poengsummen er stor og seirende - 5: 2. I Sotsji ble mål scoret av Rosen og Bakosh, på Lokomotiv: Misul, Kraskovsky (2 mål), Apalkov, Nakladal.

Lokomotiv viste et godt resultat, men de mister nå den beste spilleren i første omgang av sluttspillet. Kaptein Staffan Cronvall med en skade i beinet ble eliminert før sesongslutt. Kronwall klarte å score 3 mål mot HC Sochi og gjøre 3 assist. Under det sjette møtet ble han slått med en pucke uten hell, og nå selv om Lokomotiv passerer før finalen, har ikke kapteinen tid til å komme seg, vil A. Yelesin spille på sin plass i kampen mot SKA.

Bilde
Bilde

Basert på de første møtene er det klart at motstanderne har omtrent like krefter. SKA har en slak oppstilling, Lokomotiv har en pensjonert kaptein, begge lag spilte seks kamper mot de forrige lagene. Sist Lokomotiv slo SKA i sluttspillet var i 2014 og er klar til å vinne igjen, og nå har den alle muligheter.

De to første kampene spilles, her er resultatene:

Det første spillet. 13. mars kl 19:30 fant den første kampen av konferansens semifinaler sted i St. Petersburg. SKA gikk uendret inn på isen, for Lokomotiv A. Yelesin og E. Korotkov tok plassen til S. Kronvall og V. Kartayev. I den første dvadtsatiminutke var det ingen farlige øyeblikk, bare eierne eide pucken litt mer. I den andre perioden begynte SKA allerede å angripe, men poengsummen ble aldri åpnet. Den tredje delen av spillet foregikk i samme ånd og ingen hadde noen klar fordel, de angrep hovedsakelig fra avstand. I den tredje perioden på et tidspunkt forblir Lokomotiv i mindretall, og på 47 minutter scoret David Rundblad pucken.

Det andre spillet fant sted 15. mars på samme tid, på samme sted. For "Jaroslavl" bestod det negative øyeblikket ikke så mye i nederlag som i det faktum at de ikke klarte å kaste "jernbanearbeiderne" i mål. Og dette er sannsynligvis grunnen til at Lokomotiv i det andre møtet slipper inn 6 mål, men likevel scorer 1 verdsatt mål. Først scoret SKA, Maltsev scoret det, litt senere scoret Kayumov og poengsummen ble utjevnet. På dette fulgte flere og flere mål fra Lokomotiv ikke, SKA handlet videre, forfatterne av følgende mål var: Gusev, Byvaltsev, Koskiranta, Datsyuk, Tikhonov. Resultatet av møtet er 6: 1.

De har kanskje tapt i spillet, men ikke i en kamp. På slutten kolliderte Alexander Yelesin og Nail Yakupov på siden, Jelesin slo et par ganger med knyttneven, hvorpå de ble frikoplet av dommerne. Det er ytterligere to møter foran oss 17. mars, 19, og disse to møtene vil finne sted allerede hjemme med Jaroslavl, så kanskje de innfødte murene vil hjelpe Jaroslavl i disse to kampene?