Hva Er Den Beste Sportsnæringen

Innholdsfortegnelse:

Hva Er Den Beste Sportsnæringen
Hva Er Den Beste Sportsnæringen

Video: Hva Er Den Beste Sportsnæringen

Video: Hva Er Den Beste Sportsnæringen
Video: ✅ Protein curd shake. Undertekster. Tykt og deilig. Cocktail med cottage cheese. 2024, Kan
Anonim

Regelmessig trening til det ytterste er hovedveien til kroppsbyggingsuksess. Spesiell sportsnæring bidrar til å forbedre ytelsen. I dag er det et stort utvalg av kosttilskudd som du bør være oppmerksom på. Alle har rett til å velge den sportslige ernæringen som passer best.

Hva er den beste sportsnæringen
Hva er den beste sportsnæringen

Bruksanvisning

Trinn 1

Mange idrettsutøvere foretrekker myse, vurderer det som den beste sportsnæringen. Det brukes ofte til frokost. Etter 8 timers søvn trenger kroppen aminosyrer for å bygge muskelvev. Det er kjent at langvarig hvile fører kroppen til en katabolisk tilstand. Som et resultat blir muskelmasse ødelagt. Whey er et av de raskeste fordøyende og beste proteinene, og gir kroppen essensielle aminosyrer for vekst og drivstoff.

Steg 2

Under frokosten bør du spise et komplett måltid som inneholder mest komplekse karbohydrater (fullkornsskål, havregryn) og protein (egg). Frukt vil komme godt med. Husk: fruktose etterfyller glykogenlagre direkte i leveren, og slår av alle katabolske prosesser. Dermed hjelper det å aktivere det anabole regimet. Og selvfølgelig bør du ikke glemme den beste sportsnæringen - multivitaminer. Mineraler og vitaminer bør inntas sammen med frokost, ettersom de er lettere å fordøye med et fullverdig måltid. Frokosten skal inneholde et vitamin- og mineralkompleks, frukt, komplekse karbohydrater og proteiner.

Trinn 3

Fordelene med kreatin i sportsernæring er velkjente. Ved å ta det før og etter trening, kan du få mest mulig utbytte av sportsnæring. Kreatin gir aktivt næringsstoffer til muskelceller, og fremmer fullstendig vevsreparasjon. I tillegg stimulerer det strømmen av vann inn i musklene, og gjør dem sterkere i en viss tid. Når du trener med repetisjoner og høye vekter, har kreatin stor effekt på muskelvekst.

Trinn 4

Når man snakker om sportsernæring, kan man ikke unnlate å nevne fiber. Det gir store fordeler innen kroppsbygging ved å gi utmerket fordøyelse. I tillegg reduserer fiber fordøyelsesprosessen, noe som tvinger kroppen til å behandle protein litt saktere. Beskytt muskelmasse fra den katabolske effekten av en proteinriste med fiber før du legger deg.

Trinn 5

Sammen med kreatin er glutamin en av de beste "representantene" for sportsnæring av høy kvalitet. Glutamin er den mest utbredte aminosyren i kroppen. De brukes i mange fysiologiske prosesser. For kroppsbyggere gir glutamin: å forsyne musklene med de nødvendige metabolske budbringere, energi, forbedre utvinningen, styrke immunforsvaret og utmerket fordøyelse.

Anbefalt: