Europa League 2015-2016: Anmeldelse Av Kampen Fenerbahce - Lokomotiv

UEFA Europa League 1/16 kamper startet 16. februar. For russiske fotballfans var den første sluttspillkonfrontasjonen av spesiell interesse. Hovedstaden "Lokomotiv" dro til Istanbul for å konfrontere "Fenerbahce".

Europa League 2015-2016: anmeldelse av kampen Fenerbahce - Lokomotiv

I motsetning til forventningene fra noen fotballeksperter startet kampen mellom Fenerbahce og Lokomotiv i et rolig tempo. De tyrkiske fotballspillerne la ikke press over banen, slik det vanligvis er tilfelle for vertene. De første femten minuttene av møtet ble husket for bare en sjanse til å score. Spiss "Fenerbahce" Robin Van Persie med hengslet flankefôr klarte ikke å ferge ballen i mål. Deretter fortsatte tyrkerne å bruke flankemat, hvorav den ene fortsatt ble kronet med et mål.

I kampens 18. minutt svarte Fenerbahces midtbanespiller Souza på baldakinen i keeperområdet. Spilleren til Istanbul-klubben sendte ballen til målet til "Loko" med hodet. Guilherme hadde ikke sjansen til å parere slaget, men Lokomotiv-keeperen spilte ikke ved utgangen i selve serveringen, noe som forutbestemte åpningen av poengsummen i spillet.

Etter at målet var scoret roet spillet seg. Lokomotiv-fotballspillere klarte ikke å øke angrepet vesentlig før pause, noe som indikerte klubbens svake beredskap til å gjenoppta sesongen. Tyrkiske fotballspillere skapte heller ikke poengsituasjoner ved portene til Moskovittene, selv om de hadde en klar territoriell fordel.

I andre omgang var det ingen kvalitativ forbedring i Lokomotivs spill, og Fenerbahce-spillerne fortsatte å legge vekt på å true motstanderens mål med hestefôr inn i feltet. Territorialt har de tyrkiske spillerne overgått rivalen. I alle linjene så “Fenerbahce” sterkere ut enn de russiske spillerne.

Ganske logisk utfall av andre omgang var det andre målet mot Guilherme, scoret av samme Souza. Brasilianeren gjorde en dobbel med nok et slag fra keeperens grenser etter en hengslet pasning. Resultattavlen tente skuffende 2: 0, ikke til fordel for vertene. Souza scoret det andre målet i det 72. minutt.

Etter en tapt ball så Loko sparsom og kjedelig ut i angrepet. Hjemmelaget kunne ha scoret. Det var spesielt alarmerende allerede i kompensert tid. Keeperen Guilherme og tverrliggeren spilte imidlertid for gjestene.

Sluttresultatet i kampen 2: 0 til fordel for “Fenerbahce” reflekterte den reelle fordelen til vertene. Nå vil anklagene til Igor Cherevchenko få en returkamp i Moskva om en uke.