Hånd Manual øvelser

Innholdsfortegnelse:

Hånd Manual øvelser
Hånd Manual øvelser

Video: Hånd Manual øvelser

Video: Hånd Manual øvelser
Video: Wing training - Handball 2024, Kan
Anonim

Armmusklene inkluderer biceps, triceps og underarmsmuskler. Hver av dem må gis tilstrekkelig oppmerksomhet. Det er mange effektive manualøvelser for å utvikle og styrke armmusklene.

Hånd manual øvelser
Hånd manual øvelser

Hvordan pumpe biceps

Dumbbell albue krøll er en av de mest berømte øvelsene for å trene biceps. Parallelt bruker den musklene i underarmen. Startposisjon: manualer i fritt senkede hender, håndflatene vendt opp. Når du puster ut, bøy albuene mens du holder ryggen rett. En variasjon av øvelsen: håndflatene vender mot sidene, og i ferd med å bøye armene blir hendene snudd, håndflatene opp. Nybegynnere anser ofte at biceps er nesten armens viktigste muskel. Som et resultat blir armen arbeidet ujevnt og ser uforholdsmessig stor ut, og det er veldig viktig å utvikle andre muskler også.

Triceps Øvelser

For triceps er øvelser som involverer etablering av manualer bak hodet effektive. Startposisjon: hendene peker opp, håndflatene ser tilbake. Bøying, armene med manualer går bak nakken og berører skuldrene. I dette tilfellet anbefales det ikke å bue korsryggen. Det er mange varianter av denne øvelsen for utsatt stilling. I dette tilfellet holdes manualene i rette armer, løftes vertikalt. Hender kan senkes til pannen eller bak hodet, og også senkes rett tilbake. En annen triceps-øvelse er en bøyd forlengelse av manualen. Overkroppen er parallell med gulvet, manualen er i en bøyd arm. Armen retter seg, også parallelt med gulvet.

Ikke glem underarmen

Underarmsøvelser er ikke like vanlige som biceps- og tricepsøvelser. Imidlertid vil utviklede underarmer hjelpe hånden med å finne ekstern harmoni. Sett deg ned, legg armene bøyd mot albuene med manualer på knærne, håndflatene vendt nedover. Hev og senk hånden, mens resten av den ligger ubevegelig. Ellers vil biceps fungere, ikke underarmen. En annen øvelse for underarmen: sitte i sittende stilling med en hånd med en manual som henger fritt på siden. Du må prøve å trekke den så lavt som mulig på gulvet.

Deltoid muskler

Deltoidemuskelen, selv om den hovedsakelig tilhører muskelgruppen, er ansvarlig for å løfte armen i forskjellige retninger. Den ligger i området for feste av forbenet til kroppen og går bakover. For å utvikle det fremre hodet på deltamuskelen, løft rette armer med manualer foran deg, med håndflatene vendt ned eller mot hverandre. For mellomhodet er håndheving med manualer til sidene passende, mens armene skal heve seg så høyt som mulig. For bakhodet er det nødvendig å forlenge armene til sidene i en skråstilling, kroppen parallell med gulvet.

Anbefalt: