Hvordan Slå En Bokser

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Slå En Bokser
Hvordan Slå En Bokser

Video: Hvordan Slå En Bokser

Video: Hvordan Slå En Bokser
Video: Alta Bokseklubb. - Hvordan slå på puter 2024, April
Anonim

Hvis vi har å gjøre med en bokser i gatekamp, er det viktig å forstå at denne atleten har et godt trent slag. Derfor, for å takle det, må du ha en ganske god forberedelse. Det er også klare anbefalinger, takket være at du kan beseire bokseren.

Hvordan slå en bokser
Hvordan slå en bokser

Nødvendig

  • - Treningsstudioet;
  • - trener;
  • - sparringspartner;
  • - treningsskjema.

Bruksanvisning

Trinn 1

Hold avstand. Husk at alle boksere blir undervist i trening for å holde en motstander riktig på avstand. Det avhenger først og fremst av lengden på atletens armer. For de som har dem lenge, er det mye lettere å slå langt unna og holde motstanderen borte fra dem. Dette er deres fordel. Reduser avstanden kraftig og slå ham under armene. Med en motstander med korte armer, gjør det motsatte - treffer langt unna.

Steg 2

Stå på bøyde ben. Du skal aldri stå oppreist, da dette vil være fulle av skade. Du vil ikke ha tid til å reagere i tide, og vil bli slått ut. Bøyde ben hjelper deg med å reagere raskere på bokserens slag: unnvik, hopp tilbake, kom deg ut av angrepslinjen og motstans.

Trinn 3

Dekk ansiktet og halvparten av torsoen med begge hender. Det er et slikt begrep i kampsporten som "dumt forsvar". Strekk armene fremover, bøy dem ved albuene og dekk ansiktet til dem. I dette tilfellet vil du pålitelig beskytte hodet ditt. Dette vil allerede bety mye for seieren. Alternativt kan du rett og slett komme i en kampstilling ved å plassere den slående hånden fremover og vippe hodet nedover.

Trinn 4

Se alltid mutt ut. Ingen grunn til å løfte hodet opp. Bøy den litt i livmorhalsen og se alltid på motstanderens hver bevegelse. Ved å gjøre dette kan du sikre kjeven, og i verste fall vil motstanderen treffe pannen din, noe som ikke er så skummelt.

Trinn 5

Se etter smertepunkter på motstanderens kropp. Boxerens mest formidable våpen er hendene hans. Visst, de beveger seg godt med kroppen, men de har en tendens til å glemme å bruke bena, albuene og andre kroppsdeler i kamp. De aner heller ikke hvordan de skal kaste eller ta tak. Bruk den mot dem! Trykk på leggen, i de åpne kroppsdelene, gjør fotstøttene.

Trinn 6

Angrip skarpt og slå nådeløst. Boxere er kjent for denne taktikken, så du kan bruke dette våpenet mot dem. Velg riktig øyeblikk og slå for å beseire med all din makt.

Trinn 7

Lær selvforsvar ferdigheter. Det er mange kampsportskoler for øyeblikket. For å være ærlig, ikke alle lærer kompetent selvforsvar og angrep under en gatekamp. Derfor anbefales det å øve på å bekjempe SAMBO, som vil hjelpe deg å mestre selvforsvarsteknikker og beseire alle boksere i kamp.

Anbefalt: