Hvordan Staten Hjelper Paralympians

Hvordan Staten Hjelper Paralympians
Hvordan Staten Hjelper Paralympians

Video: Hvordan Staten Hjelper Paralympians

Video: Hvordan Staten Hjelper Paralympians
Video: Athletics | Men's Shot Put - F57 Final | Rio 2016 Paralympic Games 2024, Kan
Anonim

Paralympics i London, som fant sted i 2012, viste seg å være mer vellykkede for Russland enn de viktigste olympiske leker. Teamet vårt tok andreplassen i den samlede lagrangeringen når det gjelder antall priser. Landets ledelse kunne ikke unnlate å merke seg prestasjonene.

Hvordan staten hjelper Paralympians
Hvordan staten hjelper Paralympians

11. september 2012 ble seremonien med å dele ut statlige priser til de paralympiske vinnerne avholdt i Kreml-palasset. 5 idrettsutøvere ble tildelt æresorden, 37 idrettsutøvere mottok ordren for vennskap, og ytterligere 36 medaljer ble tildelt medaljer av fortjenstorden for patronymic.

Vladimir Putin kunngjorde også hvor mye betaling som vil mottas av vellykkede paralympiske idrettsutøvere som en pris for utmerkelsene sine. Oppfordringen til gullmedaljen vil være 4 millioner rubler, for den sølv - 2,5 millioner rubler og 1,75 millioner rubler for bronsen. Dermed var de paralympiske utmerkelsene like store som de olympiske. Det var sant at de olympiske medaljevennene også fikk Audi-biler, og de skal ikke gi kjøretøy til Paralympians.

Presidenten anbefalte at alle regionale ledere i landet bidrar til utviklingen av paralympisk sport og arbeider for å skape et behagelig miljø for dem å jobbe, leve og skape. Dette er imidlertid bare generelle anbefalinger, og det er ingen garanti for at tjenestemenn på en eller annen måte vil reagere på disse ordene. Ikke desto mindre bestemte noen regioner seg for i tillegg å feire sine paralympiske medaljer. For eksempel vant idrettsutøvere som representerer St. Petersburg og Leningrad-regionen sertifikater verdt 3 millioner rubler. Og atlet Fyodor Tricolich, som har vunnet 4 priser, som henvendte seg til guvernør Alexander Drozdenko om boareal, vil motta en leilighet. Det samme ble gjort i Omsk-regionen, hvor gullmedaljemennene vil motta 3 millioner rubler hver, og sølvene - 1,75 millioner rubler hver.

Det skal bemerkes at alle disse insentivtiltakene ble tatt bare i forhold til idrettsutøvere som vant noen Paralympiske priser. De berørte ikke resten av utøverne i over 200 personer, og de har bare et standard sett med fordeler gitt av staten til alle borgere med funksjonshemninger.

Anbefalt: