Hvordan Jobbe Magen Med Vondt I Ryggen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Jobbe Magen Med Vondt I Ryggen
Hvordan Jobbe Magen Med Vondt I Ryggen

Video: Hvordan Jobbe Magen Med Vondt I Ryggen

Video: Hvordan Jobbe Magen Med Vondt I Ryggen
Video: Kiropraktor behandling 2024, April
Anonim

Øvelser for pressen er kanskje de mest populære i verden, fordi deres regelmessige implementering garanterer gode resultater. Dessverre reduserer en vond rygg mengden trening tilgjengelig for deg.

Hvordan jobbe magen med vondt i ryggen
Hvordan jobbe magen med vondt i ryggen

Lette ab-øvelser hvis det ikke er ryggskader

Hvis ryggen din gjør vondt, men diagnosen alvorlige problemer og sykdommer ikke har avslørt, er ditt valg å gjøre de vanlige mageøvelsene med en mindre amplitude. For eksempel bør en typisk øvelse (løfte kroppen fra liggende stilling) gjøres uten å løfte korsryggen fra gulvet. Det vil si, gjør det vanlige antall repetisjoner, men riv bare skulderbladene fra gulvet. Hvis du ikke anstrenger nakkemuskulaturen under trening, er risikoen for ryggen minimal. Det samme gjelder øvelser med å heve bena fra en liggende stilling - ikke løft bena høyt, indiker bevegelsen, og det er alt, ikke riv korsryggen fra den horisontale overflaten. [boks nr. 2

Hva du skal gjøre hvis du har vondt i ryggen

Hvis du har problemer med ryggraden, nerver, kalde muskler, kroppsendringer etter fødsel - alternativet ditt er Pilates. Dette programmet ble utviklet for rehabilitering av militæret etter skader, det består nesten av statiske stillinger. Det er nesten umulig å rive av eller skade ryggen mens du gjør Pilates. Det er massevis av statiske mageøvelser i Pilates som anses som ekstremt effektive.

Når du trener Pilates to eller tre ganger i uken i en time, vises resultatene innen en måned. Videre vil du ikke bare styrke magemusklene, men mest sannsynlig vil du forbedre tilstanden til rygg, ben og armer.

Registrer deg for et godt Pilates-studio, der de vil forklare prinsippene for å gjøre øvelsene. Prøv å være som forskjellige typer aktiviteter - med en bodyball (en ball med en diameter på femti til seksti centimeter) eller en spesiell tape. Som regel er det store klasser viet til å arbeide med mage i store treningssentre.

Hvis du er ukomfortabel å øve på treningsstudioet med andre mennesker, kan du bestille to eller tre personlige økter for å forstå hvordan du kan bevege deg riktig, hva du skal se etter når du gjør øvelser, og få personlige anbefalinger. Deretter kan du kjøpe en plate med et sett med øvelser, bodyball og gjøre det hjemme.

Hvis du har mye vekt og vondt i ryggen, for ikke å skade henne enda mer, kan du registrere deg for vannaerobic. Vann vil støtte deg, avlaste stress på ryggraden og knærne, og mageøvelser innenfor denne belastningen er nok til å oppnå gode resultater i flere måneder.

Anbefalt: