Hvordan Pumpe Opp Biceps Med En Kettlebell

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Pumpe Opp Biceps Med En Kettlebell
Hvordan Pumpe Opp Biceps Med En Kettlebell

Video: Hvordan Pumpe Opp Biceps Med En Kettlebell

Video: Hvordan Pumpe Opp Biceps Med En Kettlebell
Video: Intense 5 Minute Kettlebell Bicep Workout 2024, April
Anonim

Kettlebell er et veldig nyttig prosjektil, som kan være både grunnleggende og ekstra i treningsprosessen for masse og styrke. Ved hjelp av det kan du også veldig effektivt pumpe opp biceps i skulderen.

Hvordan pumpe opp biceps med en kettlebell
Hvordan pumpe opp biceps med en kettlebell

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn flere forskjellige vekter for treningsøktene dine. Et trekk ved dette prosjektilet er dens konstante vekt, som er vanskelig å redusere eller legge til. Det er flere hovedtyper av vekter: 16, 24 og 32 kg. Selvfølgelig vil selv det letteste 16 kg-prosjektilet i begynnelsen være ganske tungt for utøveren. Velg derfor en vekt som passer akkurat dine parametere. Hvis du er i stand til det, start med 16 kg og øk vekten gradvis på den, og bind i små vekter.

Steg 2

Gjør oppvarmingsøvelser. Deretter tar du en lysstang eller manualer i begge hender. Ta 2-3 sett for å varme opp biceps. I hvert sett er det nok å utføre 8-10 repetisjoner. Bøy albuene vekselvis, og skyv sakte prosjektilet ned. Oppvarming er først og fremst nødvendig for å forhindre skade mens du arbeider med kettlebells, samt for å forberede musklene grundig.

Trinn 3

Løft vannkokeren til biceps mens du sitter. Prosjektilet på første trinn skal ikke være så tungt som mulig. Så ta en vannkoker i den ene hånden og sett deg på en vannrett benk. Plasser albuen på din arbeidshånd på låret. Utfør en langsom bøyning og forlengelse av armen, mens du presser biceps så mye som mulig. Hvis du føler at kettlebell er tung nok for deg, bruk "cheat" -metoden, det vil si gjøre noen raske repetisjoner med lav amplitude på slutten av settet. Gjør 3-4 sett med 8 ganger hver.

Trinn 4

Arbeid med begge kettlebells i stående stilling. Neste øvelse utføres med to hender. Ta vekter i begge hender og begynn å løfte dem vekselvis mot deg. Ordningen for å utføre øvelsen er den samme - 4 sett med 8-10 repetisjoner. Faktisk ligner denne øvelsen på manualer eller vektstenger. Husk at det i dette tilfellet er veldig uønsket å bruke "chitting" -metoden, da det kan skade leddene. Bruk den bare i tilfelle muskelsvikt.

Anbefalt: