Hvordan Pumpe Opp En Kettlebell

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Pumpe Opp En Kettlebell
Hvordan Pumpe Opp En Kettlebell

Video: Hvordan Pumpe Opp En Kettlebell

Video: Hvordan Pumpe Opp En Kettlebell
Video: The Best Way to Trigger Muscle Hypertrophy with Kettlebells | Mind Pump 2024, Kan
Anonim

Mange mennesker har kettlebells i hjemmets arsenal. Men det er ikke alle som vet hvordan de skal starte klasser og komme i god form i fremtiden. For å gjøre dette kan du følge det omtrentlige mønsteret av øvelser med kettlebells. Ved å gjøre dem regelmessig og samvittighetsfullt, vil du bli sterkere, solidere og mer attraktiv.

Hvordan pumpe opp en kettlebell
Hvordan pumpe opp en kettlebell

Det er nødvendig

kettlebell, ønske om å bygge muskler

Bruksanvisning

Trinn 1

På den første dagen av treningsøkten, begynn med å løfte i skuldrene: legg to vekter på gulvet mellom føttene, bøy ryggen, bøy deg, ta vekter, løft den ene til skulderen, og hold den andre i senket hånd. Gjør alternative trykk ved å bytte hender. Åtte ganger i tre tilnærminger.

Steg 2

Den andre øvelsen: bøy deg, utfør vekslende kettlebell-rader til beltet. 8 ganger med hver hånd i tre sett.

Trinn 3

Øvelse 3: Utfør alternativ klemming oppover fra skulderen fem ganger med hver hånd. Ta tre sett.

Trinn 4

Andre dagen. Ta vannkokeren i høyre hånd, løft den over hodet, rett den ut. Utfør en jevn knebøy, sett deg gradvis ned og ligg på ryggen. Deretter gjør du denne øvelsen i omvendt rekkefølge. Bytt hånd. Og så fem ganger med hver hånd. Gjenta øvelsen tre ganger.

Trinn 5

Gå med to kettlebells i en halv time.

Trinn 6

Den tredje dagen. Utfør vekslende skulderpress åtte ganger med hver hånd (tre sett).

Trinn 7

Legg vekt på å ligge, len deg på håndtakene på kettlebells, gjør alternative trekk med kettlebell til beltet åtte ganger. Gjør det tre ganger.

Trinn 8

Sving vektene. For å gjøre dette, legg to vekter mellom føttene på gulvet, bøy deg fremover, bøy knærne, bøy ryggen, løft hodet, gjør en liten sving tilbake, og rett deretter ut og før kettlebells tilbake og oppover til brystnivået. Gå tilbake til startposisjon. Utfør denne øvelsen ti ganger i tre sett.

Trinn 9

Følg disse tipsene for å få mest mulig ut av timene dine. Ikke tren med kettlebells hver dag. For å unngå overbelastning, gjør den første dagen på mandag, den andre på onsdag og den tredje på fredag. Kombiner kettlebell-øvelser med andre aktiviteter: styrke, pull-ups og så videre.

Anbefalt: