Hvordan Trene Med En Brystutvidelse

Hvordan Trene Med En Brystutvidelse
Hvordan Trene Med En Brystutvidelse

Video: Hvordan Trene Med En Brystutvidelse

Video: Hvordan Trene Med En Brystutvidelse
Video: Hvordan trene rygg på 4 minutter! 2024, April
Anonim

En ekspander er en uunnværlig gjenstand for trening hjemme. Ved hjelp av en brystekspander kan du trene alle muskelgrupper, du trenger bare å ta et lite initiativ.

Hvordan trene med brystutvidelse
Hvordan trene med brystutvidelse

Når kan en brystekspander være nyttig?

1. Du dro til dachaen, til foreldrene dine i landsbyen, og du vil ikke gå glipp av opplæringen.

2. Ikke ha tid til å gå på trening, fordi planene har endret seg, uforutsette forhold har oppstått.

3. Du vil bare ha en lettere trening.

Naturligvis er ikke utvideren en erstatning for ekte vekttrening, men det vil perfekt hjelpe deg å holde deg i form.

Hvilke øvelser kan du gjøre med denne "simulatoren"? Ja, absolutt noe!

1. Simulert benkpress. Ligge på gulvet, ta utvideren bak ryggen, klem deg selv med den fra baksiden og utfør håndpressbevegelser. Trening virker på brystet og triceps.

2. Imitasjon av bøyende armer med manualer. Hold utvideren med den ene foten, det vil si, trå på den og hold den slik at den er stram. Ta den andre siden med hånden og bøy armen mot albueleddet. Øvelsen fungerer bra for biceps.

3. Imitasjon av den franske benkpressen vekselvis med manualer. Hold ekspandøren bak ryggen din med den ene hånden, og med den andre gjør du overheadforlengelser på nøyaktig samme måte som den franske pressen. Belaster triceps godt.

4. Imitasjon av en håndvekt til et belte. Dette er sannsynligvis det enkleste du kan tenke deg. Med hvilken som helst fot tråkker vi i den ene enden av inventaret, og holder oss til den andre siden og trekker til beltet, og har tidligere vippet vår rette rygg fremover.

Dette er eksempler på grunnleggende øvelser som kan gjøres med en brystutvidelse. Du kan også gjøre andre øvelser. For eksempel på deltas, feller, underarmer og mer. Med litt fantasi kan du gjøre en god trening hjemme.

Anbefalt: