Hvordan Fjerne Overflødig Mage Og Sider

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne Overflødig Mage Og Sider
Hvordan Fjerne Overflødig Mage Og Sider

Video: Hvordan Fjerne Overflødig Mage Og Sider

Video: Hvordan Fjerne Overflødig Mage Og Sider
Video: Сверлильное приспособление для токарного станка. Испытание фрезеровкой. 2024, Kan
Anonim

Hvis du vil se bra ut og være i god form, bør du se på figur og vekt. Det er bra for helsen din også. Det er mange metoder for å håndtere fedme. Det mest optimale og gunstige for helsen er metoder som kombinerer flere metoder. Sport og kosthold, pleiekremer, badstue og massasje - alt dette vil hjelpe deg med å få ønsket form på kort tid.

Hvordan fjerne overflødig mage og sider
Hvordan fjerne overflødig mage og sider

Det er nødvendig

  • - diett;
  • - et spesielt sett med øvelser;
  • vektkontroll betyr;
  • - besøk til badekaret, badstuen;
  • - massasje.

Bruksanvisning

Trinn 1

Bytt ut frokost og middag med en spesiell vekttapscocktail. De inneholder et spesielt balansert kompleks av alle stoffer og vitaminer som er nødvendige for kroppen. Om morgenen vil du få et løft av energi, og du vil ikke føle deg sulten før lunsj. Du kan kjøpe disse produktene på apotek eller sportsnæringsbutikker. Og også fra noen selskaper (nettverksmarkedsføring). I dag er det mange spesielle forberedelser for vektkorreksjon. Noen av dem forhindrer utseendet av sult, den andre akselererer og øker metabolske prosesser, og den tredje fjerner giftstoffer fra kroppen. Ta et kurs med vekttapscocktail og sultreduserende medisin. Begrens også kaloriene dine (fete, stivelsesholdige og søte). Prøv å spise små måltider og minst 5 ganger om dagen. Prøv også å ikke spise etter kl 18. Bryg grønn te, det hjelper å fjerne overflødig væske fra kroppen og redusere appetitten.

Steg 2

Kombiner kostholdet ditt med trening. Siden en saggy mage oppnås på grunn av svake magemuskler, så begynn å jobbe med en vakker figur med styrking. Gjør øvelser for å styrke nedre mage. De utføres ved hjelp av benarbeid med en bevegelig kropp. Dette er vekslende beinhevinger, sykling, bringer bena til magen, foreskriver åttende i luften. Styr øvre mage med bevegelser i torso mens beina fortsatt er (sving og bøyning). Gjør øvelser med kryssbelastning for å styrke sideveggene dine (bruk bena og torso samtidig).

Trinn 3

Få en fitball. En utmerket assistent i kampen for en vakker kropp. Et godt valg for å øve hjemme. Det tar mye plass, siden det er mulig å blåse den av. Siden ballen er ustabil, skaper den en viss belastning for alle muskelgrupper, spesielt for pressen. Husk at jo strammere fitballen pumpes opp, jo vanskeligere er det å øve på den og jo mer effektiv er treningen. En rekke øvelser vil gjøre klasser til et givende og spennende tidsfordriv.

Trinn 4

Besøk et badehus eller badstue. Bruk av spesielle geler og kremer etter badstuen vil hjelpe deg å oppnå best mulig resultat. Kombiner et besøk i badstuen med en massasje. En spesiell anti-cellulitt massasje kurs vil bidra til å kvitte seg med appelsinskall og få ønsket form.

Anbefalt: