Hvordan Lære å Svømme Sommerfugl

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Svømme Sommerfugl
Hvordan Lære å Svømme Sommerfugl

Video: Hvordan Lære å Svømme Sommerfugl

Video: Hvordan Lære å Svømme Sommerfugl
Video: Learn to Swim - Butterfly Part 1 2024, Kan
Anonim

Butterfly er preget av samtidige symmetriske bevegelser av armer og ben, samt bølgende bevegelser av torso, som hjelper armer og ben. Sommerfuglstilen ligner veldig på gjennomsøkingsteknikken.

Hvordan lære å svømme sommerfugl
Hvordan lære å svømme sommerfugl

Bruksanvisning

Trinn 1

Utfør forberedende og robevegelser med begge hender samtidig og symmetrisk. Startposisjon: armene fremover langs vannoverflaten, begynn å bevege deg med hendene, bøy dem ved håndleddleddene i en vinkel på ikke mer enn 30 grader i forhold til vannoverflaten.

Steg 2

Sett deretter underarmene i bevegelse. I første kvartal av hjerneslaget beveger du hånden og underarmen nedover og bakover, forskyver albuene til sidene med 15-20 cm. Deretter kobler du inn de viktigste slagmusklene og beveger hele armen bakover med økende hastighet. Hold børsten vinkelrett på kjøreretningen. I øyeblikket når vertikalen krysses, sørg for at armen er bøyd i albuen i en vinkel på 100-110 grader.

Trinn 3

I den andre delen av hjerneslaget, etter at du har krysset vertikalen med børsten, la vinkelen i albueleddet være uendret, men med underarmen, ta en vinkelrett stilling i forhold til vannoverflaten. Løft skuldrene opp på slutten av hjerneslaget og strekk armene ved albuene når skuldrene kommer ut av vannet.

Trinn 4

Benbevegelser. Løft de rette bena opp og ta en stilling der bena er parallelle med vannoverflaten, og senk bekkenet ned og bøy litt i korsryggen. Ta knærne ned og løft føttene opp til vannoverflaten.

Trinn 5

Bøy og knær knærne intensivt, og beveg føttene og bena med økende hastighet ned og tilbake på grunn av dette. Avslutt raden ved å utvide føttene fra innsiden og ned. Forsikre deg om at bekkenet er forskjøvet oppover og ligger på vannoverflaten, og at bena, strukket ut på knær og føtter, danner en vinkel på 30-35 grader.

Anbefalt: