Hvilke Muskler Svinger Håndleddet Ekspanderende

Innholdsfortegnelse:

Hvilke Muskler Svinger Håndleddet Ekspanderende
Hvilke Muskler Svinger Håndleddet Ekspanderende

Video: Hvilke Muskler Svinger Håndleddet Ekspanderende

Video: Hvilke Muskler Svinger Håndleddet Ekspanderende
Video: СВИНГЕРЫ VS. ГРУППОВОЙ СЕКС. СВИНГЕРСТВО 2024, April
Anonim

Mange idrettsutøvere undervurderer fordelene med en håndleddutvidelse for å pumpe opp muskler i hånden og underarmen. Mange nekter til og med noen fordeler med det, og stoler på å trene med manualer og en vektstang. Imidlertid er en enkel gummiring ikke mindre fordelaktig enn spesielle maskiner når du arbeider med et stort antall sett og reps.

Hvilke muskler svinger håndleddet ekspanderende
Hvilke muskler svinger håndleddet ekspanderende

Bruksanvisning

Trinn 1

Mange vanlige mennesker tror at håndleddet ekspanderer utelukkende musklene i håndflaten, uten å påvirke utviklingen av underarmen. Det er det imidlertid ikke. Kompresjon av håndflaten engasjerer musklene i fingrene, underarmen, hånden og håndleddet. Og hvis du tilpasser treningsprogrammet for underarmstang litt, kan du få mye bedre resultater. I den innledende fasen må kroppsbyggeren ekskludere alle underarmsøktene, bortsett fra øvelser med en ekspander. En avansert kroppsbygger må i tillegg trene musklene sine på ikke-treningsdager.

Steg 2

Som allerede nevnt, når håndflaten er klemt, er alle musklene i håndflaten og underarmene involvert. Naturligvis brukes fingermusklene mer effektivt når du arbeider med ekspanderen. Derfor er det nødvendig å stimulere håndflaten når du besøker treningsstudioet med det formål å helbrede og kroppsforme. Arbeid med en ekspander for utholdenhet "til fiasko" har også en stimulerende effekt ikke bare for underarmene, men også for hele kroppens tone. Fingerstimulering er tross alt bra for hjernen og psyken, og det som er bra for sinnet og nervesystemet, er bra for hele kroppen.

Trinn 3

Trening med håndleddutvidelse bør være oppmerksom på de idrettsutøvere som ikke har liten grep om sportsgrep - i bryting, i tennis eller i gjerder. Ytterligere øvelser med en utvidelse på fritiden fra grunnleggende trening vil være gunstig om en måned - styrken på grepet og håndtrykket øker merkbart.

Trinn 4

Når du bruker en utvider, bør noen funksjoner tas i betraktning. Du må presse ringen i et gjennomsnittlig tempo: 1-2 sekunder. For komprimering og det samme for frikobling. I nærvær av en justerbar fjær, velges motstandskraften slik at det etter 30-60 sekunder ikke lenger var mulig å komprimere den ytterligere. Gjør 4-6 sett for hver hånd. Hvil mellom hvert sett i 2-4 minutter. Det er bedre å dele opp treningsøktene i lette og harde treningsøkter. Hvil mellom treningsøktene 2 dager, mellom harde treningsøkter - minst 5 dager.

Trinn 5

For å trene utholdenhet i hånden kan du bruke en enkel utvidelse i form av en gummiring. Klemming og frikobling kan utføres i lang tid, når som helst, når som helst, flere ganger om dagen. Hardføre fingre er avgjørende for folk fra forskjellige yrker: klatrere, musikere, syklister og mer. Regelmessig trening med håndleddutvidelse vil hjelpe mennesker med lignende yrker til å føle at hendene har blitt bedre lydige, ikke slitne og ikke følelsesløse. Trening med gummiring anbefales for pasienter for å gjenopprette mobiliteten i hendene etter skader og skader. Eldre - for å forebygge smerter i hender og håndledd når de er overbelastet.

Anbefalt: