Hvordan En Treningssykkel Fungerer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan En Treningssykkel Fungerer
Hvordan En Treningssykkel Fungerer

Video: Hvordan En Treningssykkel Fungerer

Video: Hvordan En Treningssykkel Fungerer
Video: El-sykkel - Hvordan fungerer el-sykkel? Telinet viser deg hvordan 2024, Kan
Anonim

En treningssykkel er den mest populære mekaniske enheten som du kan trene hjemme. Det kan hjelpe deg med å gå ned i vekt, styrke benmuskulaturen og holde deg i form uten å gå på treningsstudioet. Alt dette er mulig takket være det enkle, men kraftige prinsippet til treningssykkelen.

Hvordan en treningssykkel fungerer
Hvordan en treningssykkel fungerer

Bruksanvisning

Trinn 1

Hjemmesykkel sykkel fungerer på basis av å simulere normal sykling, viser data fra den innebygde enheten om tilbakelagt avstand, hjertefrekvensendringer, kaloriforbruk og andre viktige indikatorer. Ved å spore dynamikken til treningen på en stasjonær sykkel, kan brukeren lage et personlig treningsprogram som vil hjelpe ham med å forbedre prestasjonene sine. Treningssykler fungerer på et belte, sko eller magnetisk stasjon.

Steg 2

Det enkleste og rimeligste alternativet er en beltedrevet treningssykkel som bruker et belte for å rotere mellom svinghjulet og pedalene. Dette beltet vil strekke seg over tid og må byttes ut. En treningssykkel med skodrift fungerer på grunnlag av mekanisk oppbremsing ved hjelp av trykkputer på svinghjulet på enheten. Den simulerer sykling best og er mest populær blant profesjonelle idrettsutøvere. Prinsippet med treningssykkel med magnetdrift er basert på samspillet mellom en permanent magnet og et svinghjul - mens brukeren uavhengig kan justere magneten til magneten.

Trinn 3

Treningssykler er delt inn i to typer (i henhold til landingsmetoden) - horisontal og vertikal. Den horisontale modellen er ideell for brukere med ryggproblemer fordi musklene ikke spennes under trening og sittestillingen avlaster ryggraden. En tradisjonell oppreist treningssykkel fungerer som en vanlig sykkel - med brukeren som sitter rett eller vippet mot styret.

Trinn 4

Å velge en hjemmetreningsykkel bør baseres på formålet med øvelsen. Hvis en person ønsker å heve den generelle tonen, varme opp etter stillesittende arbeid eller drive bort stress, er det best å foretrekke en enhet med magnet- eller skodrev. Å miste vekt krever en treningssykkel med en tung svinghjulvekt som vil gi intens trening og aerob trening av høy kvalitet. For rehabilitering og profylakseøvelser anbefaler vi en treningssykkel med magnetstasjon, utstyrt med alle nødvendige sensorer.

Anbefalt: