Hvordan Opprettholde Brystform Etter Fødsel

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Opprettholde Brystform Etter Fødsel
Hvordan Opprettholde Brystform Etter Fødsel

Video: Hvordan Opprettholde Brystform Etter Fødsel

Video: Hvordan Opprettholde Brystform Etter Fødsel
Video: Gode punkter til Igangsættelse af fødsel 2024, Kan
Anonim

Postpartumperioden bærer mange nyanser. På den ene siden har det etterlengtede møtet med babyen endelig funnet sted og fødselen er over. På den annen side kan du være bekymret for figuren din. Unge mødre er ofte bekymret for hvordan amming vil påvirke tilstanden til brystkjertlene, om den tidligere formen og elastisiteten til brystet vil bli gjenopprettet.

Hvordan opprettholde brystform etter fødsel
Hvordan opprettholde brystform etter fødsel

Bruksanvisning

Trinn 1

Gravide bør ta seg av tilstanden til brystkjertlene på forhånd. For at brysthuden ikke mister elastisiteten etter amming, er det nødvendig å bruke spesielle kremer for brystet under graviditet. Ikke glem den daglige hygienen til brystkjertlene og massasjen.

Steg 2

Gravide og unge mødre skal ikke bruke bryststrammende undertøy. For kvinner som forventer baby og ammende mødre, er det utviklet spesielle BH'er med brede stropper som perfekt støtter de forstørrede brystene, noe som forhindrer at det oppstår strekkmerker på brystkjertlene.

Trinn 3

Slik at brystet ikke henger under amming, bør du følge de grunnleggende reglene for amming: Velg en behagelig stilling under amming, bruk babyen riktig på brystet.

Trinn 4

Sykepleiemødre bør ta en kontrastdusj hver dag, som perfekt toner huden, trener leddbånd og blodkar. Mens du tar vannprosedyrer, må du rette en strøm med varmt vann mot brystet med en sirkelbevegelse med klokken, og gjenta de samme bevegelsene med kaldt vann. Etter en slik dusj, gni en spesiell brystkrem inn i brystkjertlene, noe som øker elastisiteten.

Trinn 5

Spesiell oppmerksomhet bør rettes til ammende mødre til fysiske øvelser som tar sikte på å øke brystens elastisitet, som må utføres daglig.

Trinn 6

Stå rett, løft armene og bøy i albuene på brystnivå. Trykk håndflatene på begge hender sammen og klem dem fast i fem sekunder. Slapp av og senk armene. Gjenta syv ganger. Under denne øvelsen skal du føle at brystmusklene strammes i armhulene.

Trinn 7

Stå vendt mot veggen et skritt fra den. Plasser håndflatene på veggen og bøy deg fremover til brystet berører veggen. Gjenta denne øvelsen syv ganger.

Trinn 8

Hovedregelen for å bevare brystet etter fødselen er ønsket om kvinnen selv. Den riktige tilnærmingen til dette problemet og daglig pleie vil sikre et positivt resultat for en ung mor.

Anbefalt: