Hvordan Pumpe Opp En Gymball

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Pumpe Opp En Gymball
Hvordan Pumpe Opp En Gymball

Video: Hvordan Pumpe Opp En Gymball

Video: Hvordan Pumpe Opp En Gymball
Video: Masione, one piece Exercise Ball Yoga Ball Free Pump 2024, Kan
Anonim

Fit-ball er en av de mest populære treningsformene, der timene er basert på å jobbe med en ball. Gymnastikkulen anbefales for både voksne og barn. Og for en slik applikasjon er det viktig å forberede en gymnastikkule riktig, fordi den krever pumping.

Hvordan pumpe opp en gymball
Hvordan pumpe opp en gymball

Bruksanvisning

Trinn 1

Få kulepumpen som følger med ballen eller selges separat. Hvis du ikke har en slik pumpe, ikke bli lei deg, du kan blåse opp treningsballen med en vanlig sykkelpumpe. Hvis du skal bruke en sykkelpumpe, er det også viktig å fylle på en spesiell kulenål.

Steg 2

Les instruksjonene for bruk og klargjøring av ballen til trening. Fjern gymnastikkulen fra emballasjen, brett den ut og la den ligge utfoldet ved romtemperatur i minst to timer. Husk at du ikke bør tenke på ballen med en gang, ta den med hjem, da den kan bli skadet og følgelig ikke vil være egnet for trening. Samtidig vil ikke gymnastikkulen du bortskjemte bli akseptert tilbake til butikken, siden det ikke vil være en produksjonsfeil, men din feil.

Trinn 3

Ta pumpen, sett inn oppblåsingsnålen. Ta og pump 85% av luften inn i den. Husk at en gymnastikkule har en tendens til å strekke seg over tid, siden den er laget av et meget elastisk materiale.

Trinn 4

La ballen være i denne tilstanden i 20-30 minutter. Pump den opp etter en stund til ønsket hardhet. Du bør imidlertid være oppmerksom på at gymnastikkulen skal blåses opp avhengig av den maksimale diameteren, som er angitt på pakken. Ellers kan ballen sprekke.

Anbefalt: