Hvordan Løpe For å Bygge Muskler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Løpe For å Bygge Muskler
Hvordan Løpe For å Bygge Muskler

Video: Hvordan Løpe For å Bygge Muskler

Video: Hvordan Løpe For å Bygge Muskler
Video: Hvordan Bygge Muskler Kjappest Mulig? / legday 2024, Kan
Anonim

Sportsløp utvikler utholdenhet og fart. Og selv om det er ganske vanskelig å få muskelmasse ved hjelp av jogging alene, med en spesiell tilnærming til trening, kan du styrke musklene i underekstremiteter og skulderbelte.

Hvordan løpe for å bygge muskler
Hvordan løpe for å bygge muskler

Bruksanvisning

Trinn 1

Løp fort. Sammenlign de beste løperne på avstand - maratonløper og sprinter. Hvem, etter din mening, har en sterkere figur? Se på de antropometriske dataene til den olympiske maratonmesteren i London, Stephen Kiprotich og vinneren av de samme OL på 100 meter, Usain Bolt. Den første, med en høyde på 172 cm, veier 56 kg, den andre - 94 kg med en høyde på 195 cm. Konklusjonen antyder seg selv. Hvis du vil ha utviklet muskler - løp korte avstander, med maksimal hastighet mulig for deg. 100, 200, maks 400 meter. Lange løp er ikke for å bygge muskler. Imidlertid avbrøt ingen oppvarmingen. Et par lette joggeturer før hovedtreningen din skader ikke.

Steg 2

Bruk vekter. Selvfølgelig bygger ikke sprintere muskelmasse bare fra å løpe. I arsenal av profesjonelle, et stort antall spesielle øvelser og arbeid i treningsstudioet. Hvis trening med en vektstang ikke passer for deg, så bruk minst vekter for bena og armene. Du kan også bruke en ryggsekk med ekstra vekt eller løpe oppoverbakke med et lastebildekk bundet bak.

Trinn 3

Delta i generell fysisk form. Ved å løpe, selv med vekter, kan du hovedsakelig bare styrke underbenene. Overkroppen er mindre involvert under akselerasjon. Legg gjerne til kroppsvektøvelser i treningsøktene dine - knebøy, push-ups, pull-ups, vendinger. Hvis det er mulig, er det fra tid til annen verdt å besøke idrettshallen og gjøre noen øvelser med en vektstang - knebøy, hopp, benkpress.

Trinn 4

Spis et atletisk kosthold. For å bygge muskler gjennom løping eller annen form for sportsaktivitet, må du definitivt overvåke kostholdet ditt. Konsumere så mange karbohydrater som mulig. Du bør også fokusere på proteinrike matvarer som vil fremme muskelvekst.

Anbefalt: