Hvordan Gå Opp I Vekt Uten Steroider

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Gå Opp I Vekt Uten Steroider
Hvordan Gå Opp I Vekt Uten Steroider

Video: Hvordan Gå Opp I Vekt Uten Steroider

Video: Hvordan Gå Opp I Vekt Uten Steroider
Video: Slik spiser jeg for å gå opp i vekt | Matplan | Trening og kosthold 2024, April
Anonim

Det er veldig enkelt å få masse uten steroider med alle produktene som inneholder alle nødvendige stoffer. Det er nok å observere en viss disiplin innen ernæring og trening.

Hvordan gå opp i vekt uten steroider
Hvordan gå opp i vekt uten steroider

Bruksanvisning

Trinn 1

For å gå opp i vekt, trenger du riktig ernæring og kraftig trening. Måltidene dine gjennom dagen bør være som følger. Om morgenen: lett, lett fordøyelig mat med et kompleks av vitaminer, karbohydrater: brød, poteter, pasta, frokostblandinger, søtsaker. Det absolutte karbohydratet er sukker. Honning, avhengig av opprinnelse, inneholder 71-82% glukose og fruktose. Dette vil gi deg energi i noen timer og til treningen din før lunsj.

Steg 2

Lunsj: mat som inneholder så mye protein og karbohydrater som mulig i komplekset er kjøtt, fisk, egg, cottage cheese, belgfrukter - bønner, erter, soyabønner, peanøtter.

Trinn 3

Middag er kroppens hovedmat etter trening, den må inneholde fett og proteiner. De fungerer som en energikilde. Fett har lav varmeledningsevne, og beskytter kroppen mot hypotermi. Det nordlige folks tradisjonelle kosthold er rikt på animalsk fett. For folk som arbeider med hard fysisk arbeid, er energien som brukes, også den enkleste å kompensere for med fet mat. Fett er en del av cellevegger, intracellulære formasjoner og nervevev. En annen funksjon av fett er å levere fettløselige vitaminer og biologisk aktive stoffer til kroppens vev.

Trinn 4

Du kan også bruke sportsernæring, men de passer ikke for alle og ikke alltid, så gå opp i vekt bare med naturlige produkter.

Trinn 5

For å gå opp i vekt trenger du grunnleggende øvelser som markløft, knebøy med en vektstang på skuldrene. De utføres en øvelse per trening, ikke mer enn 8 ganger per sett.

Trinn 6

I løpet av denne perioden er det generelt ønskelig å bevege seg mindre og sove mer. Organiser en 12-15 ukers plan for deg selv. Ikke bruk noen beregninger, gjør alt gradvis og uten fanatisme. Sakte men sikkert, og resultatet vil være 100% garantert

Trinn 7

Gjør følgende øvelser: - benkpress, liggende, 3-4 sett 8-10 ganger;

- markløft, 2-3 sett 10-12 ganger;

- knebøy med en vektstang på skuldrene, 2-3 sett 12-14 ganger. Etter denne planen vil du se resultatet om 10-15 dager. Lykke til!

Anbefalt: