Hvordan Fjerne Sider Med Bøyle

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne Sider Med Bøyle
Hvordan Fjerne Sider Med Bøyle

Video: Hvordan Fjerne Sider Med Bøyle

Video: Hvordan Fjerne Sider Med Bøyle
Video: Sidetall #3 - Ikke vise sidetall på flere sider - Norsk Word 2024, Kan
Anonim

En grasiøs slank skikkelse er gjenstand for drømmene til mange kvinner, og hva man skal skjule, det er en kvinne med tynn midje som de fleste menn drømmer om. En av de enkleste, samtidig pålitelige måtene, er rotasjonen av bøylen. Denne metoden lar deg takle ekstra centimeter i livet, fjerne sidene og gi figuren en sofistikert silhuett.

Hvordan fjerne sider med bøyle
Hvordan fjerne sider med bøyle

Det er nødvendig

bøyle (en eller flere)

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg en bøyle som passer best for deg. Det skal ikke være for tungt for ikke å skade de indre organene under intens trening. Du kan velge den såkalte massasje-bøylen - dette er bøyler som har massasjekuler eller små torner i utformingen, som ikke bare har den mest effektive effekten på musklene, forbrenning av overflødig fett, men også forbedrer blodtilførselen til bekkenorganene, som har en gunstig effekt på kvinners helse.

Steg 2

Varme opp. Før du fortsetter med rotasjonen av bøylen, er det nødvendig å varme opp alle musklene og strekke i forskjellige retninger. Dette bidrar til de mest effektive resultatene under trening. Og for å bedre bruke magemusklene, er det bedre å gjøre pusteøvelser (noen minutter er nok).

Trinn 3

Beveg magen med klokken, mens du trenger å holde deg til en liten amplitude. Det er viktig at bekkenet og brystet forblir stasjonært. Hovedvekten må legges direkte på underlivets rotasjonsbevegelser. Ben skal være så nær hverandre som mulig, den ideelle posisjonen vil være: "Ben sammen", i denne stillingen blir fett mest effektivt brent på sidene.

Trinn 4

Tren jevnt (uten plutselige rykk, på denne måten kan du unngå uønskede og feil belastninger på ryggen).

Trinn 5

på tom mage og direkte på magen, uten klær. Først vil blåmerker helt sikkert dukke opp, men du bør ikke vente til de går over, ellers vil denne prosessen bli uendelig, det er viktig å fortsette studiene.

Trinn 6

Bruk flere bøyler samtidig. I løpet av timene må du imidlertid sørge for at de roterer sammen, og ikke hver langs sin egen bane.

Anbefalt: