Hvordan Bygge En Treningsøkt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bygge En Treningsøkt
Hvordan Bygge En Treningsøkt

Video: Hvordan Bygge En Treningsøkt

Video: Hvordan Bygge En Treningsøkt
Video: FÅ STØRRE RUMPE HJEMMEFRA - Full treningsøkt for å bygge glutes UTEN utstyr! (HARD ØKT) 2024, Kan
Anonim

For å bygge kroppen du ønsker, må du planlegge treningsøktene og holde deg til timeplanen din. Hvis du planlegger dem feil, kan du overtrene, som er full av utbrenthet og muskeloverbelastning, noe som ikke vil føre til ønsket resultat, men bare vil øke tiden for å oppnå det.

Hvordan bygge en treningsøkt
Hvordan bygge en treningsøkt

Nødvendig

abonnement på treningsstudioet

Bruksanvisning

Trinn 1

Fremhev de fire viktigste muskelgruppene du vil trene hver dag. Spred disse treningsdagene i et rutemønster, alternerende med hviledager. Hvis en hviledag ikke er nok for deg, bruk to hviledager, men ikke mer.

Steg 2

Pump den første dagen den første dagen. Arbeid med benkpress eller vektstang, og gjør deretter benforlengelsesøvelser rett etterpå. Etter det, gå videre til benkrøllemaskinen. Få deg litt hvile og jobb magen - øvre, nedre og laterale mage.

Trinn 3

Dediker den andre treningsdagen til brystmuskulaturen og triceps. Trykk på henholdsvis en rett og skråbenk, gjør ruting på en rett og skråbenk. Hvis mulig, supplere arbeidet på brystet? øvelser på en simulator for pumping av brystmuskulaturen. Gjør så tre til fire forskjellige armforlengelsesøvelser.

Trinn 4

På den tredje treningsdagen, arbeid skuldrene dine. Denne muskelgruppen må utarbeides separat for å oppnå maksimale resultater. Utfør manualhevinger foran deg, bak deg og på sidene for å jobbe på deltaer, og gjør vektstanghevinger over deg.

Trinn 5

Den fjerde dagen skal vies rygg og biceps. For å bygge ryggen, bruk øvre og nedre lenker. Jo mer du trener ryggen, jo mer rekyl, husk dette. For å pumpe biceps, bruk krøller med en vektstang og manualer, helst utfør øvelser på en spesiell benk som isolerer biceps.

Anbefalt: