Motstandsøvelse Hjemme

Innholdsfortegnelse:

Motstandsøvelse Hjemme
Motstandsøvelse Hjemme

Video: Motstandsøvelse Hjemme

Video: Motstandsøvelse Hjemme
Video: Top 5 Resistance Exercises WITHOUT Weights 2024, April
Anonim

Det er under trening i treningssentre at instruktører tenker over timene slik at de som trener hele tiden vil være interessert, og nybegynnerne ikke henger etter. Og hva med de som trener hjemme hvis grunnøvelsene allerede er mestret og mett? Eller hvis du akkurat har begynt å trene, men ikke er glad for å utføre vanlige bevegelser for alle? Løsningen er enkel: gjør dine vanlige øvelser, men bruk sportsutstyr.

Motstandsøvelse hjemme
Motstandsøvelse hjemme

Bruksanvisning

Trinn 1

Cardio trening

Plasser balansebrettet på gulvet med den konvekse siden ned. Klatre på den, snu deg mot den smale siden av plattformen. Skyv nå venstre ben frem og plasser så nær kanten av plattformen som mulig, og legg høyre ben tilbake. Overføring av kroppsvekt fra det ene benet til det andre, sving deg frem og tilbake. Kjenn at musklene i lårene og gluten virker. Balanse på plattformen i to til tre minutter. Bytt deretter bena (legg venstre bak, og sett høyre frem) og sving igjen.

Steg 2

Snu rundt 90 ° på plattformen. Plasser føttene omtrent skulderbredde fra hverandre eller litt bredere enn skuldrene, med føttene parallelle med hverandre - prøv å plassere dem så nær plattformens smale kant som mulig. Overføring av kroppsvekt fra det ene benet til det andre, sving fra side til side. Kjenn at musklene i lårene og baken fungerer igjen. Beveg deg i samme tempo i fem minutter.

Trinn 3

Prøv å kontrollere alle bevegelser med muskler, ikke la plattformen svinge av treghet. Hva skal jeg bytte ut? Du kan også utføre disse øvelsene på annet utstyr: balanseringsskive, kjerneplattform, balansebrett, samt på balansebrett. De er ikke her? Så er det bare å varme opp musklene dine ved å marsjere, hoppe på plass og danse til den groovy musikken. Merk at du må bevege deg i minst 10-15 minutter uten å ta pauser.

Trinn 4

Trener biceps

Startposisjon som i forrige øvelse. Plasser høyre albue på kneet med samme navn. Ta utvideren med høyre hånd, og bøy albuen og trekk den til høyre skulder. Bevegelse skal bare finne sted i albueleddet. Gjør 10-15 reps og bytt deretter hender. Hva skal jeg bytte ut? Bruk et hardt gummistrikk eller strikk.

Anbefalt: