Hvordan Fjerne Fett I Korsryggen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne Fett I Korsryggen
Hvordan Fjerne Fett I Korsryggen

Video: Hvordan Fjerne Fett I Korsryggen

Video: Hvordan Fjerne Fett I Korsryggen
Video: Amazing Ear Blackheads... Just Wait For It! 2024, Kan
Anonim

Merkbart kroppsfett i korsryggen er en alvorlig grunn til å takle figuren din. Trening, aktiv livsstil og riktig ernæring er ingrediensene i suksessen din.

Hvordan fjerne fett i korsryggen
Hvordan fjerne fett i korsryggen

Nødvendig

  • - gymnastikkbøyle;
  • - gymnastikkpinner;
  • - manualer;
  • - bandasjegummi;
  • - gymnastikkrulle;
  • - treningsmedlemskap
  • - DVD med treningsøkter;
  • - tilgang til Internett.

Bruksanvisning

Trinn 1

Vri en gymnastikkbøyle rundt livet. Start med 10-15 minutter om dagen og jobb opptil 30-40 minutter. Denne øvelsen kan gjøres 4-5 ganger i uken.

Steg 2

Gjør gymnastikkpinneøvelsen (til og med et glatt spadehåndtak eller noe lignende vil gjøre). Stå i startposisjonen: føttene skulderbredde fra hverandre, pinnen hviler på skuldrene, som en vippe, hendene er langs prosjektilet på begge sider. Utfør torso bøyninger i forskjellige retninger, alternerende med kroppssvingninger. Bruk 10-15 minutter på disse øvelsene.

Trinn 3

Ta en manual, velg vekten som er optimal for deg, og ta utgangsposisjonen: bena sammen, føttene parallelle med hverandre, den ene hånden holder prosjektilet, den andre støtter baksiden av hodet med håndflaten. Bøy i forskjellige retninger. Denne øvelsen fungerer de skrå bukmuskulaturen, som også er ansvarlig for en vakker midje.

Trinn 4

Hvis du kjøper en ekstra til din eksisterende gymnastikkpinne, kan du lage en enkel og effektiv hjemmetreningsmaskin. Koble skjellene sikkert med en gummiforbindelse i begge ender. Stå med føttene på en av pinnene, og legg den andre på skuldrene, lenende 90 grader. Rett glatt, og vipp deretter igjen. Avhengig av din fysiske form, kan antallet striper bandasjegummi variere fra to til ti.

Trinn 5

Få et treningsmedlemskap, der du under veiledning av en erfaren trener kan gjøre øvelser på spesielle simulatorer som vil fokusere på å trene ryggmuskulaturen.

Trinn 6

Velg fitness, stretching, Pilates, etc. som effektive metoder for å bekjempe kroppsfett i midjeområdet. Bli med i en sportsgruppe eller trene hjemme ved å følge videoinstruksjoner fra internett eller DVD.

Trinn 7

Ikke glem å overvåke kostholdet ditt, ekskluder søtsaker, fettstoffer og melprodukter fra det. Spis mer frukt og grønnsaker og drikk nok vann, noe som begrenser saltinntaket.

Trinn 8

Leve en aktiv livsstil: erstatt, hvis mulig, å kjøre bil med å gå, sykle, løpe, gjøre morgenøvelser osv.

Anbefalt: