Deltoid øvelser

Innholdsfortegnelse:

Deltoid øvelser
Deltoid øvelser

Video: Deltoid øvelser

Video: Deltoid øvelser
Video: 9 ЛУЧШИХ упражнений для более толстых плеч 3D! 2024, Kan
Anonim

Fine og brede skuldre kan fås ved å gjøre deltoidøvelser. Korrekt funksjon av skulderledd og skulderblad er avhengig av tilstanden.

Deltoid øvelser
Deltoid øvelser

Bruksanvisning

Trinn 1

I startposisjonen, plasser hendene nedenfor og ta dem i låsen. Flytt høyre hånd oppover med jevn kraft. Trykk med venstre hånd på høyre hånd, og prøv å ikke la den heve seg. Samtidig vil det bli utøvd trykk på høyre deltoidmuskel, noe som bidrar til dens utvikling og vekst. Bytt hender og gjenta øvelsen.

Bilde
Bilde

Steg 2

I utgangsposisjonen løftes armene opp parallelt med gulvet. Penslene er lukket i en lås. Senk venstre hånd med innsats, mens du motstår med høyre hånd. Motstandskraften kan justeres ved å bevege høyre hånd nærmere skulderen. Denne øvelsen lar deg laste den fremre bunten av deltamuskelen godt.

Bilde
Bilde

Trinn 3

I utgangsposisjonen er høyre albue parallell med gulvet. Venstre hånd dekker den ovenfra og prøver å senke den ned. Løft høyre albue opp med høyest amplitude. Bytt hendene og gjør denne øvelsen igjen. Dermed utvikler de midterste og laterale buntene av fibre i deltamuskulaturen.

Bilde
Bilde

Trinn 4

En øvelse som ligner på den forrige. Men her går pressinnsatsen ned, og motstandsinnsatsen har en tendens. I tillegg til deltoidmuskelen er latissimus dorsi og pectoralis muskler involvert i denne øvelsen.

Bilde
Bilde

Trinn 5

I utgangsposisjonen er høyre arm bøyd i albuen og hevet opp. Bretten skal være i rett vinkel mellom skulder og underarm. Ta tak i høyre hånd med venstre hånd. Flytt høyre hånd til venstre med jevn kraft. Bruk venstre hånd for å legge press på høyre hånd. Bytt hender og gjenta øvelsen.

Bilde
Bilde

Trinn 6

I utgangsposisjonen er hendene foran brystet. Flytt venstre hånd oppover, skyv den ned med høyre hånd. Denne øvelsen utvikler aktivt rotator mansjett muskler.

Bilde
Bilde

Trinn 7

Sett deg ned ved bordet. Albuen på høyre hånd i startposisjonen skal være plassert på bordet. Venstre hånd trykker på håndflaten til høyre. Bøy høyre arm mot bordflaten. Denne øvelsen ligner håndbryting.

Bilde
Bilde

Trinn 8

I utgangsposisjonen løftes albuen på venstre hånd opp, og hendene lukkes i en lås. Trykk på venstre hånd med venstre hånd, og flytt dem til den andre siden. Denne øvelsen legger enorm innsats på deltoid og trapezius muskler.

Anbefalt: