Hvilken Mat å Spise Før Trening

Hvilken Mat å Spise Før Trening
Hvilken Mat å Spise Før Trening

Video: Hvilken Mat å Spise Før Trening

Video: Hvilken Mat å Spise Før Trening
Video: HVA JEG SPISER FØR TRENING | COBRABACK 2024, April
Anonim

Før du går på treningsstudio, er det uønsket å spise tung og kaloririk mat. Velg i stedet noen av følgende matvarer for å hjelpe deg med å presse mest mulig styrke og energi ut av kroppen din. Nedenfor er 6 av de beste anbefalingene om mat før trening.

Hvilken mat å spise før trening
Hvilken mat å spise før trening

Yoghurt

Hvis du er ny i trening og ikke vet hva du skal spise før trening, er yoghurt det beste alternativet. For å få mest mulig ut av helsemessige fordeler, bland det med litt tørket frukt. Blant mangfoldet av forskjellige typer yoghurt er det bedre å spise gresk, da den inneholder mindre sukker.

Havre

Havre er en rik kilde til fiber som frigjør karbohydrater for energi. Så hvis du vil holde deg så energisk som mulig under treningen, bør du spise havre minst 30 minutter før du trener.

Bananer

Banan inneholder mye hurtigvirkende karbohydrater. Denne frukten øker energinivået betydelig og stimulerer fysisk ytelse. I tillegg er det bra for muskler og nerver å ha mye kalium. Generelt er banan en av de beste anbefalingene om mat før trening.

Eggehvite

Eggehviter gir god støtte for muskelvekst og reparasjon, så de er gode for å forberede kroppen din for trening. I tillegg inneholder de praktisk talt ikke noe fett.

Smoothie

Smoothies er den beste maten før du går på treningsstudioet for å gi kroppen nok næringsstoffer til intens trening. Et slikt produkt har et høyt proteininnhold, som lett absorberes av kroppen. Smoothies laget av bær, ifølge profesjonelle eksperter, er de mest passende.

Koffein

I følge noen studier kan koffein hjelpe kroppen med å frigjøre mer energi og redusere tretthet. I tillegg er koffein ideelt for overvektige, da det forbrenner fett effektivt. Imidlertid bør det konsumeres i små mengder.

Anbefalt: