Hvordan Pumpe Opp Ryggen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Pumpe Opp Ryggen
Hvordan Pumpe Opp Ryggen

Video: Hvordan Pumpe Opp Ryggen

Video: Hvordan Pumpe Opp Ryggen
Video: Kiropraktor behandling 2024, Kan
Anonim

En oppblåst rygg vil gjøre livet ditt lettere, beskytte ryggraden og sikre riktig holdning. Hjemme er det ingen måte å pumpe opp ryggen som profesjonelle kroppsbyggere, men du kan gjøre den vakker og harmonisk.

Oppblåst rygg - beskyttelse av ryggraden og riktig holdning
Oppblåst rygg - beskyttelse av ryggraden og riktig holdning

Bruksanvisning

Trinn 1

Hovedøvelsen er pull-ups. Hvis du ikke utfører det eller gjør det feil, vil du ikke kunne pumpe opp ryggen. For at ryggmuskulaturen skal fungere under denne øvelsen, og ikke biceps, bør grepet på stangen være slik at tommelen ikke vikles rundt den. Til å begynne med er det 4 sett med 10 pull-ups som er nok, over tid bør antall tilnærminger øke.

Steg 2

Når du trekker opp med et smalt grep - avstanden mellom hendene er ca 15 cm, den nedre delen av de bredeste musklene svir godt, men i større grad er biceps inkludert i arbeidet.

Trinn 3

Hantleraden er en annen grunnleggende øvelse for å svinge ryggen. Kroppen er vippet fremover, knærne er bøyd, armene er senket og holder på manualene. Trekk dumbbells sakte mot livet, og prøv å gjøre dette med ryggmusklene uten å involvere armene. Øvelsen utføres 12 ganger i 4 tilnærminger.

Trinn 4

Du må trene ryggen 2-3 ganger i uken, mens tilnærminger med styrke bør veksle med tøyningsøvelser. Alle bevegelser skal utføres på grunn av arbeidet med ryggmuskulaturen, ikke armene. For å pumpe opp ryggen og ikke rive den av, skal korsryggen være rett når du gjør øvelsene. Alle tilnærminger utføres i et sakte tempo, det er nødvendig å føle spenningen i ryggmusklene.

Anbefalt: