Hvordan Lage Den Perfekte Abs

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Den Perfekte Abs
Hvordan Lage Den Perfekte Abs

Video: Hvordan Lage Den Perfekte Abs

Video: Hvordan Lage Den Perfekte Abs
Video: Drømmer du om å leve av småbruk? Da er denne videoen for deg. 2024, Kan
Anonim

Hver jente drømmer om en perfekt figur, inkludert en vakker øm mage. Unge jenter uten for mye stress og på kort tid vil trimme livet. Og hvis en kvinne allerede har født en baby (eller to), og fettfoldene har gjort en flat mage usynlig, hvordan kan hun da gjøre abs-terningene perfekte? Hvilke enkle øvelser passer for dette?

Hvordan lage den perfekte abs
Hvordan lage den perfekte abs

Bruksanvisning

Trinn 1

Legg merke til med en gang: alle mageøvelser er de samme for alle, selv om du er etter fødsel, og det er veldig vanskelig å gjenopprette den gamle midjen. Men! Du kan også lage en mer raffinert figur, om enn ulik, men øm og elastisk. Og uansett hvor gammel du er - alder spiller ingen rolle!

Steg 2

Så hvilke øvelser som passer for deg? Ingen grunn til å finne opp hjulet på nytt - en rekke grunnleggende ab-øvelser har lenge vært brukt i forskjellige idretter, spesielt kroppsbygging.

Trinn 3

Til å begynne med anbefales det å gjøre en kort oppvarming eller en kort jogging (jogging er ikke nødvendig) slik at musklene blir varmet opp og er i full beredskap.

Trinn 4

Først er det best å gjøre masseøvelser med liten belastning og med et stort antall tilnærminger (12 - 15 repetisjoner for 4 tilnærminger). Overkroppene til torso brukes til øvre mage, og benløftene brukes til de nedre (belastning er valgfritt). Ikke vær oppmerksom på det faktum at foldene først ikke vil forsvinne, og muskelmassen blir større - med hjelp vil fett forsvinne på kort tid. Øvelser uten mye stress vil bidra til å gjøre en spesiell benk for pressen. Som last kan du bruke en plate fra en stang som veier mindre enn 2 kg.

Trinn 5

Vekttrening:

- Ligge på en benk, løft overkroppen og strekk deg med hendene til bøyde knær - 4 øvelser 15 ganger

- I samme stilling, løft bena opp - 4 øvelser 20 ganger.

- Stående, holder manualer (2-3 kg.), Gjør bøyninger til sidene - 4 øvelser, 12 bøyninger i hver retning. Denne øvelsen fungerer på laterale magemuskler.

Trinn 6

Hjelpekurs:

- Ligge på en benk, løft overkroppen din og nå dine bøyde knær med hendene - 4 øvelser 30 ganger hver.

- Slow leg heiser 4 øvelser, 30 ganger.

- Når det gjelder massen, er det bare å ta 5 kg manualer. - 4 øvelser, 30 svinger i hver retning.

Trinn 7

Utfør den første treningsmåneden for vekt 2 ganger i uken, for lettelse - 1 gang. Den andre måneden er omvendt: 2 leksjoner per uke for avlastning og 1 for vekt. Hvis et slikt system virker komplisert for deg, kan du øve etter eget skjønn, men minst tre ganger i uken.

Trinn 8

Ikke skynd deg for å umiddelbart få positive resultater, du må sta mot målet, og om en og en halv måned vil midjen din være perfekt! Tro meg, mange kvinner har falt 30 kg! Og ikke bekymre deg, magemusklene dine vil aldri se ut som "skrekk" av maskuline "skjønnheter" som svelger piller med håndfuller. Ved å gjøre enkle øvelser vil du oppnå utmerket fysisk form og veldig feminine og elastiske linjer.

Anbefalt: