Hvordan Presse Opp Knyttnever

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Presse Opp Knyttnever
Hvordan Presse Opp Knyttnever

Video: Hvordan Presse Opp Knyttnever

Video: Hvordan Presse Opp Knyttnever
Video: ЯЖМАТЬ ЗАБРАЛИ В ПОЛИЦИЮ. РЕАЛЬНЫЕ ЯЖМАТЬ ИСТОРИИ 2024, Kan
Anonim

Knyttnev-push-ups er mer utfordrende og mer gunstig for kroppsutvikling enn palm push-ups. De engasjerer musklene i triceps, underarmer, pecs og delts. Videre hjelper de med å styrke knokene og plassere knyttneve i den optimale posisjonen for stansing. Du trenger den perfekte teknikken for å utføre push-ups på knyttneve for at de skal få konkrete resultater.

Hvordan presse opp knyttnever
Hvordan presse opp knyttnever

Bruksanvisning

Trinn 1

Ligg på gulvet med en vegg eller annen type støtte under hælene. Det er nødvendig å fikse kroppens posisjon i forhold til gulvet for å unngå glidning og unødvendige bevegelser forbundet med å bringe kroppen tilbake til sin opprinnelige posisjon.

Steg 2

Spre armene brede til sidene og bøy dem i albuen i en vinkel på nitti grader. Lag en knyttneve og hvil på gulvet slik at vekten din støttes av knokene på pekefingeren, mellom- og ringfingeren. Hovedtyngdepunktet skal være på fingeren.

Trinn 3

Knytt fingrene til en knyttneve og løft kroppen din fra gulvet, og rett ut armene hele veien. Ikke stå på toppen av amplituden, hold armene spente. Hovedproblemet med push-ups er å opprettholde ryggens opprinnelige posisjon. Den skal være rett, magen skal ikke synke, kroppen skal danne en enkelt linje med linjen på bena. I øyeblikket du løfter kroppen, skal skuldrene gå først, midjen skal ikke bøyes opp eller ned.

Anbefalt: