FIFA World Cup: Hvordan Var Kampen Iran - Nigeria

16. juni fant den andre kampen i første runde i kvartett F mellom landene i Iran og Nigeria sted. Spillet fant sted i byen Curitiba på stadion "Arena Baixada". Få forventet glitrende fotball fra dette møtet. Til slutt skjedde det, fansen av arenaen med 43 000 seter var lei.

Iran - Nigeria_

Enhver serie slutter. Verdensmesterskapet i Brasil har allerede vant fansen til en lys angrepsfotball med en overflod av farlige øyeblikk og scorede mål. Iranerne og nigerianerne avbrøt denne serien. Det må også sies at før denne kampen endte alle møter nødvendigvis med seieren til et av lagene. På arenaen i Curitiba ble den første trekningen registrert, og en målløs.

Det var den kjedeligste verdensmesterskampen i Brasil så langt. I første omgang hadde afrikanske fotballspillere mer ballbesittelse. De prøvde å angripe, men de gjorde lite i frontlinjen. Iranerne holdt et kompakt forsvar og lot ikke et eneste øyeblikk opprettes ved portene. Samtidig angrep iranerne selv svært sjelden. Fra første omgang kan man bare huske ett slag som den iranske spilleren leverte med hodet etter et hjørnespark fra høyre flanke. Nigeria ble reddet av keeperen. Det var ikke flere øyeblikk.

Andre omgang var like kjedelig som den første. Nigeria prøvde å angripe, holde ballen, eie territorium. Dette bar imidlertid ikke frukt i form av et scoret mål. Og det var ingen scoringsjanser. Iranerne gjorde heller ikke fansen lykkelig. I hele 90 minutter av møtet brente resultattavlen kjedelige nuller, og kampen endte akkurat slik - 0 - 0.

Kampen mellom Iran og Nigeria er fortsatt den mest uinteressante i turneringen. Kvaliteten på fotballen i spillet var dårlig. Og landslagene i Argentina og Bosnia, som spiller i samme gruppe, kan oppmuntres. Nivået på det første spillet av søramerikanere og europeere oversteg betydelig møtet som ble gjennomgått.