America's Cup 2016: Anmeldelse Av Spillet Colombia - Costa Rica

Etter seire i de to første kampene har colombianerne allerede sikret seg vei til neste etappe av Copa America 2016. I finalekampen skulle landslaget møte Costa Rica.

America's Cup 2016: anmeldelse av spillet Colombia - Costa Rica

For å fortsette å kjempe i turneringen, trengte Costa Ricans en seier i kampen med Colombia. Videre var det ønskelig å score mye, siden i tilfelle paraguayanernes nederlag for amerikanerne ville målforskjellen bli beregnet mellom landslagene i Paraguay og Costa Rica. Laget som ble den viktigste sensasjonen ved verdensmesterskapet i Brasil i 2014 (Costa Rica) gjorde sitt beste for sin del - de vant en seier over Colombia.

Kampen Colombia - Costa Rica viste seg å være den mest spennende så langt i turneringen. Tilskuerne så fem mål scoret, hvorav det første ble utstedt allerede i andre minutt. Venegas fra utenfor sekstenmeteren sendte ballen i øverste hjørne med et nydelig spark. Costa Ricas landslag tok ledelsen 1: 0.

Colombias fotballspillere spratt raskt tilbake. Allerede i 6. minutt ble stillingen på resultattavlen likt. Kjennetegnet av Frank Fabre. I fremtiden ble spillet spilt med tokantede angrep, der Costa Ricans var mer vellykkede. De angripende handlingene deres resulterte i et selvmål. Helten i det 6. minutt Fabra kuttet ballen i sitt eget mål. Til glede for fansen tok fotballspillerne i Costa Rica ledelsen 2: 1 (det 34. minutt var på stoppeklokken).

I andre omgang fortsatte mål mot begge motstanderne. Først økte Costa Ricans ledelsen. I det 58. minutt ga Brian Oviedo en assist til Celso Borges, hvis skudd i nederste hjørne av målet var nøyaktig. Costa Ricans tok ledelsen med en forskjell på to mål. Men før kampslutt endret poengsummen på resultattavlen igjen.

Den colombianske lederen Juan Cuadrado ga en pasning til Marlos Moreno Durana, som skjøt keeperen fra utenfor sekstenmeteren. En sterkt sendt ball fløy inn i nærmeste hjørne av målet. Dette målet var det siste i kampen.

Sluttresultatet 3: 2 til fordel for Costa Rica-landslaget ødela bare stemningen til colombianerne før sluttspillet. Og for vinnerne selv brakte det ikke det forventede resultatet: Amerikanerne vant sin kamp mot Paraguay. Dermed tar det colombianske landslaget andreplassen i gruppe A, mens Costa Rica faller til tredjeplass og blir eliminert fra turneringen.