America's Cup 2016: Anmeldelse Av Spillet Ecuador - Haiti

Haiti-landslaget var en klar underdog på Copa America 2016. Etter å ha tapt begge de første kampene i gruppe B, konfronterte haitierne i sitt siste møte spillerne i Ecuador, for hvem en seier kunne ha formalisert en utgang til sluttspilletappen.

America's Cup 2016: anmeldelse av spillet Ecuador - Haiti

Spillerne på det ecuadorianske landslaget startet spillet mer aktivt. Allerede i de ti første minuttene av møtet skapte ecuadorianerne flere farlige øyeblikk ved porten til Haiti-landslaget. Og allerede i det 11. minutt var den første ballen i nettet. Christian Noboa ga en nøyaktig pasning til Enner Valencia, som traff haitianernes mål fra utenfor sekstenmeteren og åpnet poengsummen i kampen. Landslaget til Ecuador tok ledelsen 1: 0.

I det 20. minutt fungerte Enner Valencia som assistent. Etter baldakinen inn i sekstenmeteren, gjærte Haimen Iovi lett ballen i det tomme nettet. Landslaget i Ecuador formaliserte raskt fordelen til to mål.

Stillingen endret seg ikke før slutten av første omgang. Det er imidlertid verdt å merke seg at i det 28. minutt kunne Haiti-landslaget representert av Jerome spille ett mål. Tverrstangen slo.

I andre omgang økte ecuadorianerne poengfordelen. Christian Noboa, velkjent blant russiske fans, brakte i det 57. minutt scoringen til en knusende - 3: 0 til fordel for Ecuador.

I det 78. minutt ga Enner Valencia sin andre assist i kampen. Denne gangen hjalp han sin bror Antonio. Stillingen 4: 0 var sluttresultatet for møtet mellom Ecuador og Haiti.

Ecuadorianernes seier førte dette laget til andreplass i gruppe B. Samtidig kom det brasilianske landslaget, som tapte mot peruere i den andre kampen i samme gruppe, ikke i sluttspillet i det hele tatt.

I kvartfinalen vil det ecuadorianske landslaget møte turneringens verter - det amerikanske laget, og haitianerne forlater turneringen etter tre nederlag.