America's Cup 2016: Anmeldelse Av Spillet Mexico - Jamaica

Det meksikanske landslaget vant en rasende seier over uruguayanerne i kampen i første runde av gruppespillet i kvartett C. De andre rivalene til meksikanerne i turneringen var fotballspillere fra Jamaica.

America's Cup 2016: anmeldelse av spillet Mexico - Jamaica

Før møtestart ble det meksikanske landslaget fortjent ansett som favoritten i konfrontasjonen med Jamaica-laget. Teamet, kjent for mange av sangen til Chaif-gruppen, hadde imidlertid den første sjansen for å score. Clayton Donaldson i 7. minutt fra en fordelaktig posisjon slo veldig nær hjørnet av meksikanernes mål. Etter den mislykkede gjennomføringen av øyeblikket, savnet de jamaicanske spillerne målet sitt. Etter arkivering av Jesus Manuel Corona slo spissen av den tyske "Bayer" og det meksikanske landslaget Chicharito hodet. I det 17. minutt lyste resultattavlen opp tallene 1: 0 til fordel for det meksikanske landslaget.

I andre halvdel av første omgang kunne Jamaica ha utlignet. Først klarte ikke Gareth McClairy, i det 37. minutt fra keepertorget, å slå keeper Ochoa, og deretter slo Michael Hector, fem minutter før slutten av omgangen, fra et utsiktspunkt rett inn i sentrum av den meksikanske porten - keeperen sperret igjen banen til prosjektilet bak streken.

I begynnelsen av andre omgang økte nesten meksikanerne sin fordel. Chicharito fra utenfor sekstenmeteren klarte ikke komme inn i hjørnet.

Mexikanerne klarte fortsatt å doble sin fordel. Noen minutter etter å ha kommet inn i feltet scoret Oribe Penalta, som erstattet Chicharito, 2-0 til fordel for Mexico. Fram til slutten av møtet endret ikke tallene på resultattavlen seg, selv om de jamaicanske spillerne hadde sjanser til å trykke Guilherme Ochoas mål.

Seieren i kampen gjorde at meksikaneren kunne kvalifisere seg til sluttspillet til Copa America i 2016. Endeplassen i gruppen vil bli bestemt i konfrontasjonen med det venezuelanske landslaget. Jamaicas fotballspillere tapte begge kampene i starten av turneringen og mistet sjansene for å fortsette å kjempe i sluttspillet.