Copa America 2016: Anmeldelse Av Spillet Haiti - Peru

Gruppespillkampene i gruppe B Copa America 2016 startet med en konfrontasjon mellom landslagene i Haiti og Peru. Møtet til disse rivalene fant sted i Washington på et stadion med en kapasitet på 75.000 tilskuere.

Copa America 2016: anmeldelse av spillet Haiti - Peru

Før starten på møtet ble spillerne på Peru-landslaget ansett som favorittene til konfrontasjonen. Forskjellen mellom utøverne i klassen ble tydelig fra de aller første minuttene - peruerne tok helt initiativet og angrep ofte portene til haitianerne. Spillerne på Haiti-landslaget først i midten av første omgang var i stand til å finne styrken til flere meningsfulle angrep, men de scoret ikke mål. Det farligste øyeblikket i første omgang ved porten til peruanerne var et frispark utført av Mechak Jerome. Ballen, lansert fra avrunding av sekstenmeteren, fløy over tverrliggeren. Etter det begynte peruanerne å angripe farlig igjen, men ballen krysset aldri mållinjen. I siste øyeblikk av omgangen ble haitianerne reddet av stolpen etter å ha slått utenfor utenfor Edison Flores-feltet.

Andre omgang startet også med angrep fra det peruanske landslaget. For hele kampen traff søramerikanerne motstanderens mål flere ganger, hadde en fordel i ballbesittelsen. Som et resultat, i det 61. minutt, klarte ikke haitierne å holde porten intakt. En utmerket pasning fra Edison Flores fra venstre flanke ble stengt av Paolo Guerero. Målet viste seg å være veldig effektivt: Guerero om høsten ferjet ballen inn i målet til Haiti-landslaget.

Frem til slutten av kampen endret ikke poengsummen på resultattavlen. Haiti-landslaget klarte ikke å svare tilstrekkelig på det innrømmede målet. Det er mer sannsynlig at haitierne kunne innrømmet det andre målet.

Sluttresultatet 1: 0 registrerte seieren til Peru-landslaget, som får tre poeng etter første runde-kamp på Copa America 2016.