Hvordan Idrettsutøvere Pumper Opp Skuldrene

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Idrettsutøvere Pumper Opp Skuldrene
Hvordan Idrettsutøvere Pumper Opp Skuldrene

Video: Hvordan Idrettsutøvere Pumper Opp Skuldrene

Video: Hvordan Idrettsutøvere Pumper Opp Skuldrene
Video: Gode øvelser for nakken og skuldrene dine 2024, Kan
Anonim

Skulder trening gjøres ofte i forbindelse med muskelgrupper som rygg eller biceps. For maksimal utvikling, ta skuldertreningen på en egen treningsdag og gjør den så intens som mulig.

Hvordan idrettsutøvere pumper opp skuldrene
Hvordan idrettsutøvere pumper opp skuldrene

Bruksanvisning

Trinn 1

Start skuldertreningen med en mild oppvarming. Stå rett foran speilet, og utfør deretter svingbevegelsene til "møllen" med begge hender etter tur, og akselerer gradvis tempoet i to til tre minutter.

Steg 2

Bruk hantelkrøller foran deg. Plukk opp to mellomstore manualer og stå rett foran speilet. Hev manualene foran deg til øyehøyde, og bøy albuene litt om nødvendig. Jo tregere du gjør denne øvelsen, jo raskere får du en økning i muskelmasse.

Trinn 3

Gjør hantelhevinger over sidene. Stå på lett bøyde ben og len deg litt fremover. Med en skarp svingende bevegelse løfter du manualene over sidene til skuldernivå, og senker dem uten å berøre hoftene til sluttpunktet. Det er nødvendig å holde skuldrene i en spenningstilstand til enhver tid. Hvis det er vanskelig for deg å utføre øvelsen på rette armer, bøy dem litt i albuene.

Trinn 4

Bruk samme holdning som i forrige øvelse. Len deg litt dypere fremover slik at vinkelen mellom kroppens linje og gulvet er mellom hundre og hundre og ti grader. Flytt manualene over sidene, og ta dem bak ryggen så langt som mulig.

Trinn 5

Gå til vektstangen. Legg den på skuldrene, løft den opp, rett ut armene, og senk den sakte bak nakken til den berører bakhodet. Ikke legg det på skuldrene dine, deltaene dine bør være i spenning hele tiden. For å redusere belastningen på ryggen under denne øvelsen, er det optimalt å bruke et gymbelte.

Trinn 6

Avslutt treningen ved å løfte manualene over deg. For å gjøre dette, sett deg på en flat benk og legg manualer på skuldrene. Hev skjellene sakte over deg, og kontroller bevegelsen gjennom hele stien. Husk å holde ryggen helt rett mens du gjør denne øvelsen.

Anbefalt: