Hvordan Holde En Luftpistol

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Holde En Luftpistol
Hvordan Holde En Luftpistol

Video: Hvordan Holde En Luftpistol

Video: Hvordan Holde En Luftpistol
Video: Kan Mette lære at skyde med pistol? | Hobbyjagten: Pistolskydning 2024, Kan
Anonim

Teknikken med å holde en pneumatisk pistol er ganske enkel, men av en eller annen grunn blir den neglisjert av mange unge skyttere. La oss se på hovedpunktene i luftpistolgrepsteknikken.

Hvordan holde en luftpistol
Hvordan holde en luftpistol

Bruksanvisning

Trinn 1

Først av alt, husk den viktigste regelen - ikke trykk på pistolgrepet med makt. Regelen er veldig enkel, men med tanke på denne særegenheten ved psykologien, at jo farligere gjenstanden er, desto mer oppmerksomhet må du være oppmerksom på, kan du fortsette å presse den, til tross for at dette er en grunnleggende feil. Jo mer du klemmer på pistolgrepet, jo større amplitude av håndrystingen. Forsikre deg om at hånden din holder pistolen akkurat nok til at pistolen ikke faller ut når du skyter.

Steg 2

Ta nå riktig grep. For å gjøre dette, hold pistolen hovedsakelig med langfingeren, og hjelp den litt med ringen og småfingrene. Du vil ha tommelen på den andre siden av håndtaket. Trekk den langs pistolens løp og ikke hold den rett. Hold pekefingeren på avtrekkeren, men ikke berør håndtaket med den. Dette vil gi deg et riktig og enkelt grep om pistolen.

Trinn 3

Nå som du har dannet luftpistolens grep, går du inn i stående stilling. Dette er hovedposisjonen, begynn å lære å skyte i den. For å ta riktig posisjon, vri til venstre i en halv sving og uten å sette høyre ben, legg den fremover i retning av målet i en avstand fra skulderbredden (dette vil være mer praktisk), og fordel kroppen vekt på begge ben jevnt.

Trinn 4

Nå om hvordan du holder en luftpistol mens du sikter. Hold pistolen i hånden mot høyre øye, hold hånden på hakenivået, og la venstre hånd fritt senke seg nedover kroppen eller legg den bak ryggen. Plasser tommelen på sikkerhetslåsen og senk den ned for å løsne sikkerhetslåsen (eller slå av sikkerhetslåsen). Hold pekefingeren slik at den lett berører avtrekkeren.

Anbefalt: