Hvordan Bandasje Bokse Bandasjer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bandasje Bokse Bandasjer
Hvordan Bandasje Bokse Bandasjer

Video: Hvordan Bandasje Bokse Bandasjer

Video: Hvordan Bandasje Bokse Bandasjer
Video: Eksperten svarer: Bandasjering 2024, Kan
Anonim

Boxerens hånd er hans viktigste arbeidsverktøy. Når det blåses, er det hånden som bærer størst belastning. Derfor er håndskader de vanligste skadene som oppstår når du bokser. Samtidig tror mange fremdeles at de ikke trenger bokseforbindelser. Men til ingen nytte. Bokse bandasjer er ikke ment for å beskytte huden mot skader, men for å beskytte hånden mot forvridning, blåmerker, leddskader og andre vanlige skader.

Før du tar på deg hansker, er håndleddet bandasjert
Før du tar på deg hansker, er håndleddet bandasjert

Bruksanvisning

Trinn 1

Lengden på profesjonelle bokseforbindelser er fra 4,5 meter, men den kan variere fra halvannen til 5 meter. Elskere foretrekker korte. Selv om det er logisk, jo større bandasjen er, desto bedre beskytter den hånden. Imidlertid bør lengden på bandasjen velges ut fra størrelsen på børsten. Standard bandasjebredde er 5 cm, men det er også 2 og 10 centimeter. For øvrig er det bedre å ta ikke-elastiske bandasjer, fordi hånden puster bedre i dem og det er ingen risiko for at du vil overføre blodkar på hånden, slik det skjer med elastiske bandasjer.

Steg 2

Det er mange måter å bandasje hender på. Alle velger det mest praktiske for seg selv. Husk at profesjonelle bandasjer børsten litt annerledes enn amatører, da de bruker 4-5 meter bandasjer. For en amatør vil 2-2,5 meter være nok.

Trinn 3

Til å begynne med, rull bandasjen i en rull slik at løkken som fester bandasjen på armen forblir utenfor. Legg denne løkken over tommelen, langs kanten av håndflaten, skyv denne bandasjen under hånden og vikle rundt håndleddet. Nå er det tommelfinger. Pakk den to ganger, gå ned og pakk håndleddet igjen. Pakk den to ganger denne gangen. Gå ned fra håndleddet til hånden og pakk den to ganger. Dobbelt igjen tommelen og pakk håndleddet to ganger. Fullfør bandasjen ved å pakke børsten inn to ganger. Fest bandasjen med borrelås eller elastikk. Hvis du fester med borrelås, bør den være enten på håndleddet eller inne i håndflaten.

Anbefalt: